Connery

Toyota C-HR

Toyotas seneste SUV er en radikal afstikker fra det øvrige felt i Toyotas program

Måske har du allerede set det seneste skud fra Toyota på vejene herhjemme. De første par eksklusive eksemplarer af den nye hybrid SUV Toyota C-HR blev nemlig diskret løbet af produktionsbåndet og ud på de danske veje, i slutningen af december, og fra nytår har det altså været muligt for alle, at slå fingrene i den nye sag. 

C-HR er et interessant stykke bil fra Toyotas side. Designlinjen er en helt ny og frisk ting, man ikke er vant til at se fra Toyota, der gennem en årrække har siddet meget hårdt på de fornuftige og traditionelle bilkøbere. Altså, Toyota er et fornuftigt køb, det siger utallige rapporter fra bilbranchen, men fornuft er ikke nødvendigvist sexet. 

Det er C-HR altså dukket op, for at forsøge at modsige. 

"Med introduktionen af C-HR er der lagt op til starten på en ny æra for Toyota. En æra, hvor der i højere grad tales til følelserne gennem design og køredynamik uden at gå på kompromis med de traditionelle Toyota-dyder som kvalitet, driftssikkerhed og ikke mindst hensynet til miljøet. C-HR kan som flere af Toyotas andre modeller naturligvis også fås som hybridbil. Her ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug på op til hele 26 km/l ved blandet kørsel og med en bemærkelsesværdig lav klima- og miljøpåvirkning. Toyota C-HR fås dog også med 1.2-liters turbobenzinmotor med en startpris fra 289.990 kr"

Læs mere om C-HR på Toyota.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt