Connery

Toy Story 5 handler om legetøj mod tech og Ipad-børn og lander i 2026

Hvem gider at lege med dukker, når man har en tablet?

Pixar har officielt bekræftet, at "Toy Story 5" er på vej, og fans kan allerede begynde at glæde sig til den næste eventyr med Woody, Buzz Lightyear og resten af det ikoniske legetøj.

Under D23 2024 blev der løftet sløret for de første detaljer om filmen, som bliver en spændende konfrontation mellem legetøj og teknologi.

Du ved - moderne teknologi versus de gode, gamle plastiklegetøj!

Andrew Stanton, der vender tilbage som både instruktør og forfatter, afslørede, at "Toy Story 5" vil fokusere på "legetøj mod elektronik".

En central del af plottet vil være Bonnie, der denne gang er optaget af sin tablet, hvilket skaber konflikt blandt hendes legetøj.

Stanton viste et billede, hvor Bonnie gemmer sig under dynen med en tablet, hvilket antyder, at filmen vil udforske de udfordringer, som moderne teknologi kan skabe for det klassiske legetøj.

En anden spændende detalje, der blev afsløret, er, at filmen vil inkludere en gruppe af cirka 50 Buzz Lightyear-figurer samt cowgirl-karakteren Jessie. Disse nye elementer tyder på, at filmen vil byde på masser af action og humor, som vi kender det fra de tidligere "Toy Story"-film.

"Toy Story 5" blev først annonceret af Disney i 2023, og det er allerede blevet bekræftet, at Tim Allen vender tilbage som stemmen til Buzz Lightyear. Dog er det endnu uvist, om Tom Hanks vil gentage sin ikoniske rolle som Woody. Filmen forventes at få premiere i juni 2026.

ANNONCE
Del

Seneste nyt