Connery

Tour de France 2009 #5

5. etape, La Cap d'Agde - Perpignan, 196,5 km

En magtdemonstration. Andet kan ikke beskrive det, som Astana udførede på gårsdagens holdtidskørsel. Armstrong viste at han så absolut er at regne blandt de aller største favoritter til den samlede sejr i løbet. Cancellara bevarede den gule trøje, men er noteret for samme tid som Armstrong.
ANNONCE
Tour de France 2009 #5
Holdtidskørelsen var tilbage efter tre års fravær og hvilket comeback. man siger at det er de små marginaler det tæller, og det gør sig i hvert fald gældende i kampen om den gule trøje.

Om det var planlagt af Astana eller ren og skær held for Cancellara, at han bevarede den gule trøje melder historien intet om. Tiendedele siger jeg bare.

En af de helt store overraskelser var nok Garmins flotte anden plads i holdtidskørslen. Garmin blev meget hurtigt reduceret til fem mand i holdtidskørselen, men hvilke fem.

De fantastiske fem - eller fire rent faktisk. Wiggins, Millar, Vande Velde, Zabriskie trak et kæmpe læs for holdet på de sidste 10 km. og sikrede en flot andenplads.

Team Saxo Bank og Team Columbia, som jeg havde udråbt som mulige topplaceringer, sluttede på hhv. tredje- og femteplads, med Brian Vandborgs Liquigas på fjerdepladsen. Absolut godkendt af Liquigas. den havde jeg ikke set komme.

Dagens etape er en klassisk sprinteretape med to små hastighedsbump midtvejs på etapen, i form af to kategori fire stigninger. De største forhindringer i dag, bliver de utallige rundkørsler og horden af turister i de mange badebyer, som feltet passerer. Etapen byder ydermere på tre indlagte spurter.

Jeg kan i dag ikke se bort fra et klassisk sprinteropgør. Cavendish og Hushovd kommer til at kæmpe om etapesejren, med Boonen og Pozzato som outsidere.

Mon ikke Cavendish og Team Columbia igen får sat de andre sprintere på plads?

Thumbnail og billede fra TV2
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce