Connery

Tour de France 2008

1. etape, Brest - Plumelec, 195 km

Ugers venten er endelig forbi. Elite pedalaberne kaster sig fra i dag, ud på halsbrækkende soloridt, hjerneløse nedkørsler og hæsblæsende kampe mod umenneskelige stigninger. Med andre ord, så er det i dag, at Tour de France 2008 starter.
Tour de France 2008
I modsætningen til de sidste mange års indledninger, så lægges der i år ikke ud med en prolog.

Denne korte kamp mod uret var ellers garant for, at folk som Millar og Cancellera viste deres absolutte dominans i menneskets kamp mod uret.
1. etape, Brest - Plumelec, 195 km: Dagens etape byder på fire kategori fire stigninger og tre indlagte spurter.

Meget atypisk for touren, men måske meget mere spændende for os, der skal sidde klinet foran skærmen.

Med andre ord, så stareter touren allerede på dag et i år, da man nok ikke kan regne med sprinternes dominans allerede på de første etaper, qua de stigninger der er på de første to etaper.

Etapen i dag må siges, at ligger til personer som fx Cancellera, Voigt, Cunego eller Valverde, men lad os nu se, for Voigt er ikke den eneste tosse i feltet, som kunne finde på, at stikke afsted halvvejs på ruten, og tage røven på favoritterne, for hvem skal egentligt arbejde i feltet, hvis et udbrud ser ud til at kunne lykkedes?

Der er mange spørgsmålstegn i dette års tour og vi er nogle der glæder os til, at få dem besvaret.

Efter første etape i årets løb, vil jeg prøve, at tage et kig på, hvem der kunne være potentielle vindere af Touren - bare husk: Jeg er ikke en ekspert, blot en enthusiast!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce