Connery

Tour de France 2008 #9

12. etape: Lavelanet - Narbonne, 168,5 km & 13. etape, Narbonne - Nimes, 182 km

To etaper lige efter Pallisgaards drejebog. 10. etape blev afgjort mellem deltagerne i et udbrud og 11. etape blev vundet af Cavendish. Jeg havde godt nok udråbt Voigt som vinder på 10. etape, men Kurt "Asfalt" var vel også et udemærket substitut. 11. etape blev et spurtopgør med en Chavanel med fremme.
ANNONCE
Tour de France 2008 #9
12. og 13. etape er lidt nogle underlig fisk. Der er nogle små hastighedsbump i form af nogle kategori fire stigninger.

Meget åbne etaper a'la klassikerne, der egentligt åbner op for, at lykkeridderne spiller med musklerne, men mindre, at Credit Agricole vælger at styre begivenhederne, for at få Hushovd i den grønne trøje.

Lad os nu bare satse på den mere spændende del af løbet; Et udbrud holder hjem, og hvorfor ikke se på hele situationen med dansk/tyske briller, og sende Voigt afsted med fx Pozzato og otte til 10 andre ryttere.

Det ville absolut være ønskescenariet for mig på 12. etape, for vi har endnu ikke set den sympatiske tysker rigtigt i aktion endnu.

Alternativet er en kontrolleret etape, hvor Rabobank og Credit Agricole i samarbejde med Team Columbia holder feltet samlet, for at lade Freire, Hushovd og Cavendish afgøre etapen.

Eneste overraskelse her, ville være hvis Gert Steegmans sneg sig inden om og vandt.

13. etape adskiller sig fra 12. etape, ved at være i besiddelse af tre kategori tre hastighedsbump, så hvorfor ikke sende Cancellara afsted her?

Det er eneste mulighed før enkeltstarten, for Fabian at vise sig frem.

Favoritterne rører ikke på sig på 13, etape, for der er kun et par dage til, at det store slag i krigen om den gule trøje, skal udkæmpes i alperne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce