Connery

Tour de France 2008 #4

5. etape, Cholet - Chateauroux, 230 km & 6. etape, Aigurande - Super Besse, 195 km

Hvad er det lige, at der sker for de tyskere? Først har vi i årevis været plaget af en hurtig en af slagsen i Formel 1 ved navn Schumacher og nu skal vi plages af en med samme navn i cykelsporten. De er sgu ikke særligt opfindsomme hvad angår navne syd for grænsen.
ANNONCE
Tour de France 2008 #4
Den havde jeg nu alligevel ikke set komme - altså den med, at Schumacher ville smadre alt og alle på gårsdagens 29 km enkeltstart.

Cancellara var helt klart min favorit, men som han selv sage, så fandt han ikke rytmen. Bjarne - stik manden en iPod, så han kan vinde den sidste enkeltstart!

Dagens etape er omtrent lige så flad, som ruten mellem Tønder og Århus, hvis vi da lige ser bort fra Ejer Baunehøj.

Denne etape er Tourens længste og det er lige før, at jeg vil æde min gamle hat på, at vi her får Tourens første ægte sprinteropgør, med Robert Hunter, Robbie McEwen og Mike Canvendish som tre værdige aspiranter til en etapesejr. 

Naturligvis ville det være oplagt, at byde ind med, at Credit Agricole vil sende Thor Hushovd afsted med en fart, der ville får de nordiske guder, til at måbe, men den er næsten for oplagt. Sprinterholdene tillader næppe at et udbrud får alt for stort forspring, for de har endnu ikke haft den store mulighed for at promovere sig i år. 

Torsdag skal rytterne ud på en etape, der bl.a. sender dem på rundfart over to kategori fire stigninger og hvad endnu mere interessant er, så skal de passere to kategori to stigninger i form af Col de la Croix-Morand, inden de slutter i Super-Besse, der i 1996 havde Rolf Sørensen som vinder.

Umiddelbart en etape, der kan byde på hvad som helst. Her er ikke en sprinteretape, ej heller en fuldblods bjergetape, så mon ikke vi her bliver vidne til ægte tysk vanvid, i form af den kære Voigt på et håbløst togt? Måske tilsat en smule fransk arrogance personificeret ved Moreau...

Skulle nogle af de store begynde at spille med musklerne, er Cunego, F. Schleck og måske Zubeldia gode muligheder, hvis der skal spilles på en etapevinder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce