Connery

Tour de France 2008 #3

3. etape, St. Malo - Nantes, 195 km & 4. etape, Cholet - Cholet, 29 km (enkeltstart)

Da dagens etape ikke byder op til meget andet, end et opgør blandt sprinterne og morgendagens etape er en enkeltstart, er disse to etaper slået sammen i dagens Tour forudsigelse.
Tour de France 2008 #3
Mine gætterier fra i går var ikke helt så succesrige, da den norske sprinter Hushovd vandt etapen. Dog viste Cancellara, at han har gode ben og helt sikkert vil spille med musklerne på enkeltstarten.

Valverde kunne med lidt held, have gentaget triumfen fra første etape, men sprinterne ville det anderledes.

Længe så det ud til, at et udbrud med fire franskmænd, inkl, Moreau skulle holde hele vejen i mål, men med ganske få kilometer tilbage kom feltet som så ofte før, tordene med 50 km/t og åd udbryderne.

Sprinterne får i dag mulighed for rigtigt at dominere en etape med tre indlagte spurter, så mon ikke hold som Credit Agricole og Barloworld vil prøve at holde styr på tropperne og eliminere alt hvad der kunne ligne et udbrud..?

Mark Cavendish, Oscar Freire og Robert Hunter ligner i mine øjne de mest oplagte vindere, men sikkert også Hushovd vil gøre hvad han kan - og lad os endelig ikke afskrive den tyske superveteran Eric Zabel. Det bliver vel dagsformen der kommer til at afgøre det hele - de berømte små maginaler! Men smid gerne en 20'er på Cavendish.

Enkeltstarten hersker der ingen tvivl om, hvordan kommer til at forløbe. Jeg kan ikke se andet, end at det bliver en sublim magtdemonstration fra Cancellara, som muligvis endda kører sig i gult, hvis alt flasker sig.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce