Connery

Tour de France 2008 #10

15. etape, Embrun - Prato Nevoso (Italien), 185 km & så lige en hviledag igen.

Efter et par relativt halvbegivenhedsløse etaper, skal vi virkelig igang med Touren. Med andre ord, så er det i dag Touren starter rigtigt. Vi tager hul på Alperne, og det er her, at favoritterne skal vise deres værd og støbe fundamentet til klassementet.
ANNONCE
Tour de France 2008 #10
Valverde meldte sig alvorligt ud af klassementet. Ligeledes kunne Cunego brilliere med, at blive sat af favoritterne. Nu er de to nævnt og lad os så glemme dem igen!

For mig at se, er der to mulige scenarier i dag. Enten accelereres der allerede på dagens første stigning - Col d'Agnel, der ligger ude for kategori, eller også holder favoritterne sammen og sætter hinanden i stævne på Prato Nevoso, der er en kategori et stigning.

Sidstnævnte ville give Fränk Schleck meget gode muligheder for en etapesejr.

Team CSC Saxobank står med meget gode kort i dag - måske endda dagens bedste hånd.

Dels er der jo Fränk Schleck og Sastre der skal køre for klassementet, men Fränks bror Andy, står med gode muligheder, for at blive sendt afsted med en etapesejr forude, for som sådan er Andy ikke en trussel for det samlede klassement.

Evans, Sastre, F. Schleck, Menchov, Vandevelde og Kohl vil nok holde hinanden i kort snor. Der er jo kun et nkelt sekundt mellem nummer et og nummer to i klassementet.

Hvis ikke favoritterne bruger dagens første stigning, kunne en rytter som Samuel Sanchez ses i rollen som ham der stikker af, i forsøget på en etapesejr. Sanchez er ikke den mest fuldendte bjergrytter, men med et solidt forspring, passer den afsluttende stigning ganske godt til Spanieren.

Når alt kommer til alt, så venter der os en hamrende spændende etape i dag, og jeg vil helt sikkert placere min tømmermænds ramte krop på sofaen, og nyde hvert et sekundt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce