Connery

Topløs: Ny Porsche 911 Targa

"Sikkerheds"-cabrioleten er tilbage i nyt design

I rette tid til sommer, har Porsche nu afsløret den tredje variant i den nye Porsche 911-serie: Targa-modellen.

Porsche har allerede været omkring den traditionelle 911 og den komplet tagløse Cabriolet, og tilbage er altså den smukke mellemting: Porsche 911 Targa. 

ANNONCE
Topløs: Ny Porsche 911 Targa

911 Targa blev i sin første udgave lanceret tilbage i 1965 - der er sket en del i mellemtiden, men konceptet er det samme - den gode stivhed som en fullbody nyder godt af - men et frit udsyn til himlen, akkurat som i en cabriolet.

Den første 911 Targa 2.0 fra 1965 blev i første omgang markedsført som en sikkerheds-cabriolet med sikkerhedsramme, men blev med tiden sit eget uafhængige koncept - og et ikon i sig selv. 

ANNONCE
Topløs: Ny Porsche 911 Targa

Porsche 911 Targa 4S er udstyret med en seks-cylindret 3.0 liters twin-turbo motor, der byder på 450 hestekræfter og trækker 0-100 km/t på 3.6 sekunder og en tophastighed på 304 km/t. 

Bilen er udstyret med en 8-trins dobbelt-kobling gearkasse, der nyder godt af Porsches intelligente firehjulstræk. 

For første gang smider Porsche deres InnoDrive system i 911-modellen, hvilket betyder at der er ekstra komfortfunktioner - og selvfølgelig adaptiv fartpilot. Mens Smartlift funktionen sørger for at bilen holder en behagelig frihøjde ved hverdagskørsel, og at den samtidig kan komme helt ned på maven, når der skal rykkes igennem.

Den nye Porsche 911 Targa begynder at rulle på vejene i august 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce