Connery

Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Var det noget med en trøffel til 1.100.000 dkk.?

Vi har samlet de fem meste glorværdige, frodig og frem for alt, de dyreste fødevarer i verden. Og tro mig, det er nogle forbløffende priser.

Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Nr.5

Yubari King Melon 102.000 dkk.


På femte pladsen, har vi at gøre med en melon. Denne melon hedder yubari king melon og minder mest af alt om en cantaloup melon. I år 2008 blev en melon solgt for 102.000 dkk. i et Japansk supermarked. Grunden til, at denne melon er så meget værd er fordi at den er en hybrid af to andre kostbare cantaloupe sorter.

ANNONCE
Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Nr.4

The Frrrozen Haute Chocolate 170.000 dkk.


På fjerdepladsen finder vi denne guld dessert. Prisen for den dessert er 170.000 dkk. og den har vundet prisen for at være verdens dyreste dessert. Selve desserten består mest af alt af chokolade is. Men der selvfølgelig et lille twist ved denne her is, den er nemlig lavet af 28 forskellige slags chokolader og disse chokolader er nogle af verdens dyreste. Udover is, så er der også spiseligt guld til stede i denne dessert. Den bliver serveret i et guldbærger, som der er dekoreret med diamanter og lidt mere guld.

ANNONCE
Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Nr. 3

Almas Caviar 170.000 dkk.


På tredjepladsen finder vi almas kaviar, prisen er dog den samme som desserten fra fjerdepladsen på 170.000 dkk. Kaviar har altid været dyrt og grunden til at denne slags kaviar her er så dyr, er på grund af at den er ekstrem sjælden. Det kommer fra fisken beluga sturgeon som der ikke er så mange tilbage af. Kaviaren bliver solgt i en 24 karat guld dåse og prisen 170.000 dkk. er pr.kg..

ANNONCE
Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Nr. 2

Italiensk hvid Alba trøffel 1.100.000 dkk.


Naturen producere bare de bedste råvarer. Det der er så specielt ved denne trøffel er at den er ekstrem sjælden og svær at finde frem til. Alba trøffel producerer aroma og smag, der er gastronomical unikt og vidunderligt berusende. Netop denne trøffel kommer fra en lille købstad nær Alba, i regionen Piemonte i det nordlige Italien.

ANNONCE
Top 5 over de mest kostbare fødevarer i verden

Nr. 1

Diamant julekage 11.750.000 dkk.


På førstepladsen over det dyreste mad, finder vi en diamant julekage. Du læste rigtigt. Denne kage er 11.750.000 dkk. værd. Jeong Hong-Yong, har brugt seks måneder på at designe og udvikle denne kage. Så hvad er der inde i denne super dyre kage? Den består grundlæggende af frugtkage betrukket af et dobbelt-lag marcipan. Men hvor andre kokke klæder deres kage med fondant eller glasur, så brugte Jeong diamanter. Han brugte 223 diamanter, for at være helt nøjagtig. Disse diamanter er absolut årsagen bag denne kages svimlende pris.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce