Connery

Top 5: Disse film har smadret flest biler

Kørekortet bør nok inddrages her!

Hvilken film har flest smadret biler og hvordan er det med de vildt dyre fede biler i actionfilm; Bliver de virkeligt smadret til skrotpladsen?

I anledning af, at Mission Impossible 6 snart rammer markedet, hvor Tom Cruise rocker en ond BMW E28 5 fra 1985, så har vi kigget på, hvilke film, der har ødelagt flest biler.

Kig med i bunden, hvor du også kan vinde fedt lir med Mission Impossible.

Her er de 5 film, som indeholder flest biler, som bliver destrueret!

ANNONCE
Top 5: Disse film har smadret flest biler

Femteplads: A Good Day to Die Hard (2013)

Lad os først skal kigge på 5. pladsen, der bliver holdt af mr. demolition him-self : Bruce Willis fra A Good Day To Die Hard (2013). I denne film bliver der smadret 132 biler. 

Top 5: Disse film har smadret flest biler

Fjerdeplads: The Junkman (1982)

McClane må dog se sig slået af en klassisk kult produktion fra 1982, der hedder The Junkman. Her bidrager H. B. Halicki både penge, manuskript, biler og har naturligvis sat sig selv på hovedrollen. I The Junkman bliver der smadret 150 biler.

ANNONCE
Top 5: Disse film har smadret flest biler

Tredjeplads: Fast Five (2011)

Frem til dette årti, hvor en kendt franchise ligger på en flot 3. plads med hele 260 smadret biler i film nummer 5. Det er Fast Five fra 2011. Her stjerner actionhelte som Dwayne Johnson, Vin Diesel og Paul Walker.

Top 5: Disse film har smadret flest biler

Andenplads: Matrix Reloaded (2003)

På 2. pladsen skal vi ud i et vildt miks af nutid og fremtid med Matrix: Reloaded fra 2003 - Hele 300 biler deltog i action-herlighederne og kampen mellem Keanu Reeves og Hugo Weaving, som blev instrueret af The Wachowski-brødrene (som nu er kvinder!).

ANNONCE
Top 5: Disse film har smadret flest biler

Førsteplads: Transformers: Dark of the Moon (2011)

Endeligt, vinderen af smadret flest biler i film, er en Michael Bay production fra 2011 - Shia LeBeouf samt Josh Duhamel spiller med i Paramounts vilde robotsmadringsorgie. Med hele 552 biler vinder Transformers: Dark of the Moon som titlen, hvor der bliver smadret flest biler nogensinde.

Så bliver alle de dyre og lækre biler virkeligt smadret?

Nej. De dyre og vildt lækre biler du drømmer om at eje bliver ikke smadret. Så græd ikke over spildt mælk. Folk der har forstand på det, tager dele af bilerne og skifter dem ud med noget der ikke gør så ondt at se smadret. Sammen med CGI effekter skabes der en illusion af, at bilen bliver havareret.

ANNONCE
Top 5: Disse film har smadret flest biler

Hvis du stadig har lyst til mere action, så kan du hoppe ind på linket herunder, hvor du kan vinde fedt lir med Mission Impossible.

MI:6-konkurrence.

Del

Seneste nyt

Annonce