Connery

Top 17 drengerøvsønsker til jul

Vi ved du ikke har flettet ønskesedlen sammen endnu, men det er ved at være sidste chance. Så her er de 17 ting du skal ønske dig til julen 2009.

Top 17 drengerøvsønsker til jul
1. En iPhone

Der er sikkert delte meninger om dette ønske, men faktum er at iPhone vil revolutionere den måde, du bruger din telefon. Her får du alt fra navigation til løbecomputer og musikafspiller pakket ned i én maskine - og så er den lækker at se på.

2. Testkør en Ferrari 355F1

Opfyld drengerøv-drømmen og tryk den af i en Ferrari på en lukket bane. 0-100 km/t på bare 4,7 sekunder.

3. Dogfight – Luftkamp i 4000 fod

Dette er ikke nogen simulator. Du styrer flyet 90% af tiden og med en jagerpilot ved din side, får du lov til at udkæmpe en virkelig Air Combat. 


4. Et abonnement på spil til din spillekonsol

Ønsk dig et abonnement til Gamescribe.dk, og få spillet alle de spil du ikke har råd til. Du modtager et spil, sender det tilbage og modtager et nyt.


5. Nintendo Wii

Hvis du ikke allerede har skaffet dig én, så er det på tide at ønske den. Kort sagt er det en maskine, som kan få hunkøn til at spille med – og med udgivelsen af det nye Mario spil, som minder om den gamle version, er der ingen undskyldning længere.

6. Playstation3 eller en Xbox 360

Efter spillet Tekken er udkommet til Xbox 360 i år, så synes vi efterhånden, det er mere op til hvilken maskine, du synes bedst om. Lige meget hvad, er din hybel ikke klædt ordentlig på, hvis ikke den indeholder en af de to.

7. Et par briller med styrke eller nye solbriller

Hos Gladebriller.dk kan du få briller og solbriller med besparelser på op til 70% af priserne hos danske optikere. Selv hvis du har bygningsfejl eller høj styrke i dine briller, er der penge at spare. Så ønsk dig et nyt image med et par nye briller.


8. Nye skjorter

Skjorter har du altid brug for, og skjorter er altid moderigtigt. Det kunne f.eks. være et par nye skjorter, som er danskproducerede fra Rags.dk 3 stk. for 999,-

9. Selvbinder butterfly og hatte

Nytåret er lige op over, og der får du brug for både butterfly og hat – i hvert fald hvis du vil følge moden.

Hos Preppy.dk er der fokus på begge dele. Butikken er startet af en ung studerende fra Århus, som vi synes du skal støtte op om.


10. Kropstrimmer

Fra tid til anden skal vi alle ha' trimmet pelsen. Dertil har Remington lavet en fræk maskine, som nemt og sikkert klarer trimning af bryst, ben, ryg og området omkring piverten. Prisen er til at leve med, så stik linket til kæresten og lov at bruge den hvis du får den.

11. Løbeudstyr

Hvorfor ikke starte 2010 med at komme i form. Connery.dk har desuden lavet sit eget løbeprogram for begyndere, så det er bare at komme i gang – programmet kan du se her. Vil du spare penge på udstyret så køb det online hos loebeshop.dk

12. Et par briller uden styrke

Det er på vej til at blive højeste mode, og en del af dit image. Briller uden styrke. Hvad med et par hos Trendhim.dk til 99 kr. så er du godt dækket ind.

13. En fjernstyret mini-helikopter

Vi har tidligere omtalt den på Connery.dk, og vi synes simpelthen, den er så fed. Prismæssigt er den lige i julegave-rækkevidde, så naturligvis er den også med på listen.

14. Få din bil til at lyde som en sportsbil

Det er sgu sjældent at man har råd til en Ferrari eller en anden fancy sportsvogn. Med denne gadget kan du få lidt lyd på den gamle udslidte slæde – naturligvis kun som en gimmick, som du skal høre inde i bilen – helt Brian skal vi jo ikke være!  

15. Roomba 505 – Robotstøvsuger

Tidligere omtalt her på Connery.dk og elsket af mange. En robotstøvsuger. Den klarer skidtet imens du drikker øl og spiser pizza. Husk blot at fjerne bakkerne, for gulvet skal helst være lidt ryddeligt så hun kan komme til.

16. Vin eller ølsmagning

Kvinderne ønsker sig spa og afslapning – og derfor skal du være modpol og kaste dig over alkohol. Det kunne være med en vinoplevelse eller ølsmagning med Smartbox.dk

17. En Mac-mini som Mediecenter

Brug den som mediecenter og stream din musik, film osv. Du har på samme tid adgang til alle de normale funktioner en computer giver dig. Sæt en FTP server op på skidtet, og brug den som en ekstern harddisk til alle dine dokumenter, som du nemt kan tilgå hvorend du er i verden. Køb versionen med mindst harddiskplads, og suppler i stedet med en ekstern disk, så kan du tage den med dig.

Har du selv forslag til ønsker for drengerøve?
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Jakob Neua Jakob Neua

Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt