Connery

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 i 4K remaster

De mest legendariske skateboardspil vender tilbage i forbedret version

De legendariske skateboard-spil Tony Hawk's Pro Skater 1 og 2, er til stadighed blandt de bedste af slagsen, der nogensinde er blevet lavet, og senere Tony Hawk titler har ikke haft den samme charme, for slet ikke at tale om de samme gode controller-muligheder, og derfor er det et genialt træk, at Activision nu har annonceret remaster-versioner af de to første spil!

ANNONCE
Før-efter remaster - Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 i 4K remaster Før-efter remaster

Der er tale om gennemgående 4K remasters af de to første spil, med gennemgående, nøjsom remastering af alt fra baner, omgivelser og spillere, men med de samme klassiske soundtracks fra way back when i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remaster

De to spil lander som en samlet remaster pakke der hedder Tony Hawk's Pro Skater 1+2, til både PlayStation 4, Xbox One og PC. 

Ud over de klassiske baner fra de første spil, er der også blevet plads til den originale lokale multiplayer, en ny online multiplayer, Create-a-Park mode og Create-a-Skater mode.

Holdet af skatere består af legender som Steve Caballero, Rune Glifberg, Geoff Rowley m.fl, og selvfølgelig Tony Hawk hamselv.

Tony Hawk Pro Skater 1+2 (4K Remaster) lanceres den 4. september 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce