Connery

Tommy Hilfiger går i Formel 1 samarbejde med Mercedes-AMG Petronas

Skarpt fashion-auto teamup

Der er kun små to måneder til Formel 1 sæsonen går i gang igen, og nye partnerskabet bliver annonceret i en lind strøm. 

Det er interessant at se, hvordan herretøjsmærkerne i stigende grad bider på sporten, og også de forskellige brand-matchups, er ret spændende. For eksempel annoncerede et dansk mærke i sidste uge, at de ville figurere som sponsor Haas F1, hvor Kevin Magnussen kører. Og nu har Tommy Hilfiger så annonceret et samarbejde med Mercedes-AMG Petronas for den kommende sæson. Og det er som om, at det giver et løft til bilerne, med nogle lækre tøjlogoer, i stedet for diverse reservedels-fabrikanter. 

ANNONCE
Tommy Hilfiger går i Formel 1 samarbejde med Mercedes-AMG Petronas

Hilfigers retur til Formel 1, betyder første tur på racerbanen i 17 år. I praksis kommer herretøjsmærket til at være officiel beklædnings-sponsor for det firedobbelte mesterhold Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Og Tommy Hilfiger himself, har været ude og kommentere på dealen: 

"Fra første gang jeg var tilskuer i et Formel 1 løb, har jeg været komplet fascineret af motorsports-verdenen. At vi genoptager vores engagement på denne scene, med Verdensmestrene i Mercedes-AMG Petronas og deres nummer et hold, er en fantastisk måde at sammenkoble mode med Formel 1. Jeg genkender passionen og ånden, der driver hele Formel 1 holdet, og disse delte kvaliteter, er grunden til, at jeg er spændt på at blive partner med dem, i de kommende sæsoner".

Brandets historie med Formel 1 går helt tilbage til sponsoratet af Lotus-holdet fra 1991-1994. I 1998 blev Tommy Hilfiger det første ikke-automotive brand, som indgik en sponsoraftale med Ferrari. Her designede Tommy Hilfiger uniformer til hele teamet, inklusive Michael Schumacher. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce