Connery

Tom Segura, Bert Kreischer og Jim Gaffigan kommer til Danmark i 2023

Tre komikere i verdensklasse!

Sure gamle mænd. Men også sjove. 

I løbet af den seneste uge er det blevet offentliggjort ikke bare en, men hele tre af slagsen, som alle tager vejen forbi lille Danmark med nye shows i løbet af 2023. 

Bert Kreischer - Foto: PR - Tom Segura, Bert Kreischer og Jim Gaffigan kommer til Danmark i 2023 Bert Kreischer - Foto: PR

Bert Kreischer

Hvornår: 11. Januar 2023
Hvor: DR Koncerthuset

Bert "The Machine" Kreischer er en særdeles arbejdsom komiker, der har været i gang siden 1997. 

På det seneste har han ikke bare skudt comedyshows, men også opbygget en kæmpe fanskare gennem podcasten Bertcast - for ikke at glemme den populære podcast 2 Bears 1 cave, som Kreischer og medvært Tom Segura kører med god succes. 

Opvarmning:

Bert Kreischer - Hey Big Boy (2020) Netflix Comedy Special

The Cabin with Bert Kreischer Komedieserie Netflix


Billetter: Billetsalget starter 28. oktober kl 10 på DR Koncerthusets hjemmeside.

ANNONCE
Tom Segura kommer til Danmark - Foto: PR - Tom Segura, Bert Kreischer og Jim Gaffigan kommer til Danmark i 2023 Tom Segura kommer til Danmark - Foto: PR

Tom Segura

Hvornår: 14. april 2023
Hvor: DR Koncerthuset, København

Komiker, podcaster, forfatter og skuespiller Tom Segura er et af de største navne på den amerikanske og den internationale comedyscene. Han har senest optrådt for udsolgte publikummer på sin I'M COMING EVERYHERE WORLD TOUR til store roser fra anmelderne. Som titlen på touren angiver skal den populære komiker hele verden rundt, hvilket tager ham til DR Koncerthuset og hans første show i Danmark.


Opvarmning:

Tom Segura - Disgraceful (2018) Netflix Comedy Special 

Tom Segura - Ball Hog (2020) Netflix Comedy Special

Billetter: Billetsalget starter 28. oktober kl 10 på Allthingslive.dk  

ANNONCE
Jim Gaffigan besøger også Danmark i 2023 - Foto: PR - Tom Segura, Bert Kreischer og Jim Gaffigan kommer til Danmark i 2023 Jim Gaffigan besøger også Danmark i 2023 - Foto: PR

Jim Gaffigan

Hvornår: 6. maj 2023
Hvor: DR Koncerthuset, København

Jim Gaffigan er ikke at forlgemme i rækken her - komikeren har mange år under bæltet - og er blevet globalt fænomen takket være en perlerække af comedy-specials på Netflix - hele seks af slagsen findes der so far. 

Gaffigan er en produktiv herre, der er to gange New York Times bestsellerforfatter og et kendt ansigt i komediefilm i Hollywood. 

Opvarmning: 

Comedy Monster - og basalt set alle de andre specials på Netflix

Billetter: Kommer snart til salg. Hold øje her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce