Connery

Tom K har kastet sig over solbrilledesign

Et design-samarbejde med danske Prego. Og ja - der er også lavet til kørsel!

Tom K har kastet sig over solbrilledesign

Tom Kristensen er vel lidt af en dansk nationalhelt, og uden tvivl den mest succesfulde Le Mans kører gennem tiden. 

Hele fjorten gange nåede Tom Kristensen på sejrspodiet i Le Mans, og ikke mindre end ni gange blev det til guld på den berømte bane, inden han, som regerende verdensmester (WEC), i november 2014 indstillede karrieren som professionel racerkører. Da han gav nøglerne til sin Le Mans racer videre, var det altså med en imponerende track-record.

Men hvad så derefter? Kristensen er etableret som et ganske fornuftigt reklame-ansigt for Audi, og nu kan han så også skrive solbrille-designer på CV'et. 

Det sker i samarbejde med den danske solbrilleproducent, med det italensk-lydende navn; PREGO. Samarbejdet har resulteret i en mindre kollektion af herresolbriller. 

Når man sidder bag rattet, er det for eksempel meget vigtigt, at solbrillen skaber den rette kontrast til sollyset, så øjnene kan slappe af og man føler sig komfortabel. Af den grund fås alle otte solbriller med kontrastforøgende brunt glas, som er perfekt, når man kører bil. Flere af brillerne har i øvrigt små racing-inspirerede detaljer. Det er her, hvor jeg har sat mit aftryk på kollektionen, ” forklarer Tom Kristensen.

ANNONCE

Kollektionen bliver lanceret til foråret, og nærmeste forhandler kan findes via Prego's hjemmeside.

Del

Seneste nyt