Connery

Tom Hardy tabte et væddemål til Leonardo DiCaprio og skal nu have en tatovering designet af Leo

På trods af Hardys allerede mange tatoveringer, er han ikke glad for det

Jeg kunne forestille mig, at man kommer hinanden ret meget ved, når man indspiller en film sammen. Dagene bliver nok lidt sjovere, hvis ens kollegaer også bliver ens venner, og vi ved jo alle, at der blandt venner ofte kan opstå et par væddemål. Hvem kan drikke den her øl hurtigst? Hvem får først den søde piges telefonnummer? Eller hvem vinder en Oscar?

Sidstnævnte har du måske ikke direkte prøvet at vædde med din kammerat om, men det var netop sådan et væddemål, Leonardo DiCaprio og Tom Hardy indgik, da de optog The Revenant sammen. Hardy fortæller til Esquire UK, at Leo under optagelserne foreslog, at de skulle lave et væddemål: Leo ville gerne vædde om, at Hardy ville blive nomineret til en Oscar for sin rolle i The Revenant. Hardy gav hånd, og Hardy tabte. Og hvad væddede de så om? En tatovering. Hvilket umiddelbart ikke ville være det værste for Hardy, som allerede har en stor del af sin krop dækket, men netop denne har han ikke fået lavet endnu "because it sucks"

Tatoveringen skulle nemlig være efter det design, Leo kreerede på en post-it, hvor der med really shitty håndskrift står skrevet: "Leo knows everything"..

Okay okay, jeg kan godt se, det måske ikke er det fedeste at udsmykke sin krop med, men det kunne da være værre.. det er jo ikke, fordi han skal have tatoveret et kæmpe portræt af Leo på hele ryggen! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce