Connery

Tom Clancy's Without Remorse [Lyn anmeldelse]

Den Tom Clancy-inspirerede actionfilm med Michael B. Jordan er god action med ultra gennemskueligt plot

4 ud af 6 stjerner
Tom Clancy's Without Remorse

Instruktør: Stefano Solima

Medvirkende: Micahel B. Jordan, Jodie Turner-Smith, Jamie Bell, Guy Pearce m.fl

Premiere: 30. april 2021

Produceres af Amazon Studios med streaming-premiere på Prime Video

Without Remorse - Tom Clancy's Without Remorse [Lyn anmeldelse] Without Remorse

John Clark er måske ikke den mest filmatiserede af Tom Clancys karakterer, og det hjælper til forvirringen at John Clark i filmatiseringen af ‘Without Remorse’ (Også titlen på Clancys bog fra 1993) har skiftet både etnicitet - og navn til Jack Kelly. 

ANNONCE
Tom Clancy's Without Remorse [Lyn anmeldelse]

Without Remorse er ikke tungt baseret på sit kildemateriale - og selve filmen tager en del friheder, med et geopolitisk klima der omhandler USA og Rusland (Ikke Vietnam som i bogen) - og et plot som kan ses på kilometers afstand. 

Tom Clancy's Without Remorse [Lyn anmeldelse]

I Amazon Studios’ Tom Clancy’s Without Remorse ser vi Michael B. Jordan i rollen som enhver actionpumpet skuespiller fra 90’er flicks - på en fuldbyrdet hævnmission, efter den hjemvendte special ops-soldat må se sin gravide kone myrdet - sig selv på hospitalet, af en gruppe russiske “agenter”. 

ANNONCE
Tom Clancy's Without Remorse [Lyn anmeldelse]

Man skal lede længe efter filmiske mestersnit og historiemæssige krøller i Without Remorse. Historien er lige til og meget gennemskuelig, men vejes op af Michael B. Jordans trang til at vise, hvad han rent faktisk kan præstere i en action-film.

På den måde ender Without Remorse med at være en jævn omgang popcorn-underholdning, for tilskueren med trang til at se en actionfilm som i de gode gale halvfemsere - blot med effekter og kameraføring der er 2020’erne værdig. 

Se den, hvis du i forvejen abonnerer på Prime og trænger til lidt Action (Du ikke har set før).

ANNONCE
Without Remorse - Final Trailer
Del

Seneste nyt