Connery

Todd Phillips giver en update på, om vi kan forvente Joker 3

Skal vi have en Joker-trilogi?

Todd Phillips, den ikoniske instruktør der blandt andet har givet os The Hangover-trilogien, tog røven på os alle, da han nyfortolkede Batmans ærkerival, The Joker.

Joaquin Phoenix stjal billedet som alteregoet til Joker i 2018 og filmen fik både Guldløven til Venice Film Festival såvel to af de gyldne Oscarer med hjem i baggagen.

Nu er der få uger til premieren på toeren, som går under navnet Joker: Folie á Deux, hvor Lady Gaga slår sig sammen med Phoenix.

Men mens vi venter på toeren har mange tænkt tanken - bliver det en trilogi?

Til det har Todd Phillips svaret følgende til Variety: 

"Det var sjovt at lege indenfor rammerne af denne sandkasse på to film, men jeg tror, vi har fået sagt, hvad vi ønsker at fortælle i denne verden."

Det er ikke et rungende nej, men bestemt heller ikke et ja - så vi må indtil videre formode, at Folie â Deux bliver slutningen.

Men hvem ved? Hvis den nu løber ind i fænomenal succes som sin forgænger - så lugter trilogien måske meget godt?

Herunder kan du lige catche up på handlingen i etteren og hvad vi kan forvente i toeren: 

Joker (2019)

Todd Phillips' Joker fra 2019 er en mørk og psykologisk thriller, der fokuserer på oprindelseshistorien for en af de mest ikoniske skurke i tegneseriehistorien, Joker. Filmen følger Arthur Fleck, en mentalt syg mand, der kæmper for at finde sin plads i et samfund, der har efterladt ham og ignorerer hans behov. Arthur arbejder som klovn, men drømmer om at blive stand-up komiker. Hans liv er præget af isolation, ydmygelser og en langsom nedbrydning af hans mentale tilstand.

Efterhånden som samfundet omkring ham bliver mere fjendtligt, begynder Arthur at miste grebet om virkeligheden. Han forvandles fra en skrøbelig og plaget mand til den hævngerrige og voldelige Joker, der finder en perverteret form for anerkendelse i kaos og vold. Filmen udforsker temaer som social ulighed, psykisk sygdom og menneskets mørke sider, og den skiller sig ud ved at præsentere en mere realistisk og grusom version af karakteren, uden de typiske superhelte-elementer.

Joker: Folie à Deux (2024)

Joker: Folie à Deux, som forventes at udkomme i 2024, er efterfølgeren til Joker og fortsætter historien om Arthur Fleck. Selvom der er meget få detaljer om plottet, er det blevet bekræftet, at filmen vil dykke dybere ned i Jokers mentale tilstand og forholdet mellem ham og Harley Quinn, som introduceres i denne film, spillet af Lady Gaga.

Joker Folie à Deux får biografpremiere d. 2. oktober.

ANNONCE
?si=akPZKtvqwjn08md6
Del

Seneste nyt