Connery

To modedrenge rykker Aarhus rundt

Fra romsmagning i butikken til store headlines og tusindevis af gæster.

Den 20. juni slår S.T. Valentin, i samarbejde med en række partnere, dørene op for en fest uden lige på Godsbanen i hjertet af Århus. Festen har stærke headliners som Morten Breum og Ukendt Kunstner - og hvordan var det nu lige, at to iværksættere med en herretøjsforretning, nåede til at holde fester af den kaliber?

For at forstå hvordan Steffen og Nikolaj er nået dertil i forhold til fester, har vi fået et breakdown over deres partyhistorik!

ANNONCE

"For omkring seks år siden åbnede vi vores første butik på en ret alternativ lokation i Aarhus, nærmere bestemt Grønnegade. For dem der ikke er så stedkendt, er Grønnegade en gade, der rummer mange forskellige ting - heriblandt et par bordeller og en gammel slidt Aldi - ikke just et centrum for modebutikker." lyder det fra Nikolaj, der fortsætter:

"Men huslejen var overskuelig for et par unge iværksættere, og lokalet var i og for sig ret charmerende, så vi lod os ikke skræmme af en lidt svær placering. Vi vidste godt, at vi var nødt til at tænke kreativt for at lokke kunder ind i butikken, og vi fandt ret hurtigt ud af, at vores kunder tog rigtig godt i mod vores forskellige arrangementer."

ANNONCE
Fester i tøjbutikken er ikke unormalt. Her: T.A.I.T - To modedrenge rykker Aarhus rundt Fester i tøjbutikken er ikke unormalt. Her: T.A.I.T

"Det startede med små hyggelige events i butikken, hvor vi bl.a. arrangerede en aften i forbindelse med vores koncept: ’The well-groomed man’. Vi havde hyret én af de bedste barberer i Aarhus til at give alle kunder en old school-barbering, mens vi serverede god cognac og rom."

En sommer havde vi Outlandish nede i butikken - de syntes, at vores butik var så interessant, at de tilbød at give en gratis akustisk intimkoncert for vores kunder. Nogle dage efter sad de så midt i butikken med deres guitarer og gamle skotøjsæsker, som de kunne tromme på.

Siden da er butikken flyttet til Guldsmedgade, og vi har holdt en masse fester på de bedste klubber i byen i forbindelse med lancering af vores taskekollektion, vores online-store, og i vinters, da vi udkom med vores første trykte modemagasin.'

Tryllekunstnere og dørmand dværg

"For et år siden holdt vi 5-års jubilæum. Vi startede med reception på Hotel Royal, et af de ældste og mest eksklusive hoteller i Aarhus, hvor vi havde lejet deres største suite. Med en dværg som dørmand, tryllekunstnere, smukke værtinder og en masse gratis cocktails, var rammerne sat i bedste ’Gatsby’ stil. Efterfølgende havde vi lejet den største klub i Aarhus, Train, hvor festen for alvor tog fart, og 1.500 glade mennesker strømmede til.

ANNONCE
To modedrenge rykker Aarhus rundt

Nu sker det igen

"Nu er der gået et år mere og vi har længe gået og snakket om, at det kunne være spændende at skabe noget endnu større denne gang. Da snakken første gang faldt på ’Godsbanen’ i Aarhus, var vi fuldstændig solgt og også en anelse skræmte over, hvor enormt det er dernede. Der er plads til ca. 2.500 mennesker og vi er jo bare en lille modevirksomhed!

Men med så fede rammer kunne vi simpelthen ikke lade være, selvom vi godt vidste, at det ville kræve et kæmpe stykke arbejde.

Vi har arbejdet benhårdt de sidste 3 måneder for at stable denne begivenhed på benene, og med navne som Morten Breum og Ukendt Kunstner, tror vi der er lagt i ovnen til en ret stabil fest." slutter Nikolaj.

ANNONCE
Info

S.T. Valentin præsenterer:

MORTEN
Ukendt Kunstner

Gunvad
Stuf
Kennan
T.A.I.T
SHAQ
Hipsterious
Gong Fellaz
Rasmus Kjær 
Ary

Hvor og hvornår: Godsbanen, Aarhus - 20. juni 2015

Billetter: S.T. Valentin præsenterer: (PSST - Brug koden 'modesektionen ved checkout!)

Følg eventet på Facebook: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt