Connery

To gode musikalske bud til øregangene i efteråret.

Hvis du ligesom mig elsker at sidde sent oppe i de mørke efterårsstunder, med stearinlys i vindueskarmen og med kaffe på kanden, så bør du i den kommende tid gøre det i selskab med bands som CODY eller The Rumour Said Fire.

CODY
Genre: Folk, alternative country, americano

Pladeselskab: Slow Shark Records

Debut-album: Songs (2009)

Web: http://www.myspace.com/codysongs
To gode musikalske bud til øregangene i efteråret.


CODY kom i starten af 2009 med en selvbetitlede debut-EP indeholdende 6 skæringer. Den 14. september i år udkom så det længe ventede fuldlængde album med den meget intetsigende titel Songs. Med lad dig ikke narre af titlen; Songs er alt andet end intetsigende.

Med en varieret instrumentering bestående af bl.a. western-guitar, glidende pedal-steel, mundharpe, cello og banjo. Fører CODY os ind i et melankolsk univers af velspillede mørkromantiske numre. Det er ikke en rund håndfuld humørspredning, men det har dybde, sjæl og efterårsstemning over sig – og så rører det én på en varm facon trods kulden i teksterne.

 

Hvis det er første gang du introduceres for CODY så start med numre som ”Just for you” og Comfort and Rage” på EP’en eller ”A Crime” og ”Your Window” på Songs LP’en.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce