Connery

Tissot PRX 35mm Automatic

En Klassiker er genopfundet med moderne funktioner

Schweiziske Tissot har løftet sløret for Tissot PRX 35mm Automatic – et ur, der har været længe ventet af entusiaster.

Tissot PRX 35mm Automatic henter sin inspiration fra den ikoniske 1978-model, og puster nyt liv i det tidløse design ved at fusionere vintage-charme med moderne funktionalitet. Et stilfuldt statement-piece, der indfanger essensen af 70'erne.

ANNONCE
Tissot PRX 35mm Automatic - Tissot PRX 35mm Automatic Tissot PRX 35mm Automatic

Et alsidigt ur for enhver lejlighed

Takket være dets alsidighed og universelle appel har Tissot PRX 35mm Automatic allerede opnået betydelig succes. Uret glider ubesværet mellem formelle og afslappede anledninger, og er det perfekte tilbehør til enhver stil.

Med en skildpadde-skalskive adskiller dette automatiske ur sig fra sin kvarts-modpart og tilføjer et unikt touch til PRX kollektionen. Uret kommer i en bred vifte af skivedesigns - sort, grøn, blå og hvid perlemor - så der er et PRX 35mm Automatic ur til enhver smag.

ANNONCE
Tissot PRX 35mm Automatic - Tissot PRX 35mm Automatic Tissot PRX 35mm Automatic

Tissot PRX Powermatic 80 vidner om Tissots dedikation til exceptionelt design og pålidelig præstation. Hvert ur er udstyret med et omhyggeligt udformet 35 mm etui i høj kvalitet stål, der viser både polerede og satinfinish, som bidrager til urets luksuriøse udseende og fornemmelse.

Drevet af Powermatic 80-bevægelsen, byder uret på en 80 timers gangreserve. Det slidstærke safirkrystal og mineralske glas bagpå sikrer holdbarhed og vandtæthed op til 100 meter (10 ATM).

Urets urskive er prydet med et vaffelmønster præget direkte ind i metallet, hvilket adskiller det fra kvartsmodellerne. Med dets detaljerede designelementer og inklusionen af brandets ikoniske mekaniske bevægelse, eksemplificerer PRX Powermatic 80 Tissots dedikation til at kombinere elegance og præcision i urmagerkunsten.

Pris og tilgængelighed

Tissot PRX 35mm Automatic lanceres den 5. september 2023 til en vejledende salgspris på 6.195 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt