Connery

Tips til det fede roadtrip

Dette indhold er sponsoreret

Rejsen I aldrig glemmer

De fleste af os har drømmen om, at tage afsted med vennerne på et episk roadtrip. Måske til sydens sol og varme, hvor festen aldrig stopper. Eller nord på til Nord-Norges vildmark for at se det smukke nordlys. Hvor end I drømmer om at tage hen, så kommer her, de vigtigste ting I skal huske at have med for at gøre jeres tur uforglemmelig.

Et passende køretøj

Først og fremmest er det vigtigste at have køretøjet på plads. Når I er afsted, kommer I naturligvis til at bruge meget tid i bilen. Derfor er det vigtigt, at I vælger en bil, der er rummelig, sådan at I føler jer komfortable, selv efter mange timer i bilen. Hvis I godt kan lide at sove i telt kan en personbil sagtens fungere. Er I ikke så meget til det med at sove udendørs, så kan det give rigtig god mening at få fat i en autocamper. Hvis en af jer ikke allerede har bil, er bil auktion en god måde at anskaffe sig en på. Her kan man ofte finde nogle lidt mere specielle biler, for eksempel sælges mange antikke biler gennem bilauktioner. Der er også rig mulighed for at lave en billig handel, så du har flere penge at bruge på andre fornøjelser, på turen. 

Essentiel elektronik

Når I er “on the road”, og solen er gået ned, får I sikkert lyst til at hygge jer med at spille kort. Her kan det være virkelig brugbart at have en lille lampe med. Den skal gerne have en form for stativ, sådan at den kan stå selv. Det gør tingene meget lettere, hvis I for eksempel skal sætte telt op i mørke. Det er en meget lavpraktisk ting, men I vil takke jer selv for at have den med, når I lige står og får brug for den. I vil også få meget glæde af at medbringe en Bluetooth højtaler, den er rigtig god til at skabe god stemning, om I så er på stranden, i parken eller i skoven. Derudover er en powerbank et must. Det er simpelthen bare surt, hvis I pludselig ikke har strøm på mobilerne, når I er på vandre tur i skoven. Hvis ikke bilen har et USB-stik, er det også vigtigt at huske en adapter, så I kan oplade mobiler og powerbanken i bilen.

Grej til at stille sulten

Eventyret har taget over, I har glemt alt om tid og sted, og pludselig bliver I sultne. I sådanne øjeblikke vil I blive lykkelige over at have taget fars gamle stormkøkken med. En omgang med pasta og tomat har aldrig smagt bedre. Så tag og kig en gang i kælderrummet, om ikke der gemmer sig et gammelt Trangia sæt. Gør alvor af snakken, og ring til vennerne, så I kan få planlagt, hvor i skal hen. God rejse lyst!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce