Connery

Tips til at gøre din garderobe sommerklar

Sommeren venter lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at vi går det varmere vejr i møde. Du bliver derfor nødt til at finde dit sommertøj frem, men nogle gange kan du opleve følelsen af, at du mangler sommertøj i din garderobe. Du kan her læse mere om, hvordan du gør din garderobe klar til sommer.

Tips

  1. Inden du begynder at købe nyt tøj til din garderobe, skal du rydde ud i dit klædeskab. Du kan lave en regel med dig selv om, at hver gang du køber noget nyt tøj, skal du af med noget tøj. Du kan f.eks. give det til en bekendt eller til en genbrugsforretning. Hvis du finder en stor bunke med tøj, som du ikke bruger, kan du sætte tøjet til salg på nettet. Herved har du mulighed for at tjene penge, som du kan bruge på nyt tøj. Det kan være, at du kommer ud for en situation, hvor du et stort behov for at købe en masse sommertøj med det samme, så kan du bruge pengene fra det solgte tøj, ellers kan måske få et samlelån. Det er vigtigt, at du husker på, at det ikke er nemt at låne penge. Du skal altid sørge for at låne med omtanke og tænke godt over dine valg. 
  2. Du skal vurdere og reflektere over, hvad du mangler i din sommergarderobe. Ved at du gør dette i forvejen, kommer du ikke til at købe en masse tøj, som du ikke har behov for. I stedet for kan du købe det tøj, som du netop går og mangler f.eks. en sommerkjole eller sandaler.
  3. Orden din garderobe, så du pakker dit vintertøj væk, da du ikke har behov for dette, når det er varmt udenfor. 
ANNONCE

Få inspiration fra de sociale medier

Kan du godt lide at følge med moden? Moden har en tendens til hele tiden at ændre sig, og derfor kommer der nyt tøj frem i butikken. Det kan derfor være en god ide at følge med på de sociale medier, da du herved bliver orienteret om året nye sommerstyles. Du kan tilpasse moden til din garderobe, og du skal kun tage udgangspunkt i det, som du kan lide.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce