Connery

Timbuktu – Alle vil til himlen, men der er stadig ingen der vil dø!

For et år siden blev den svenske rapper Timbuktus album ”Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö” udgivet i Danmark.

5 ud af 6 stjerner
Timbuktu er en af nordens bedste rappere - teknisk dygtig og med tekster der vil sige noget. På albummet "Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö" formår Timbuktu både at hive det glade og underholdende frem, og samtidig skrive tekster med en dybere mening. Dette har gjort at han i Sverige har solgt 45.000 eksemplarer af albummet og i Norge 30.000. I Danmark er det ikke gået helt så godt, og derfor bliver albummet "Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö" genudgivet den 18. januar 2006.

Albummet består af 13 velproducerede og tankevækkende numre, og med Timbuktus super skarpe flow og de fede beats, går det hele op i en højere enhed. Faktisk er albummet, på trods af at mit svenske sprogøre ikke kan karakteriseres som verdens bedste, en fryd at lytte til. Selvom man på grund af den hurtige svenske rap ikke får alt med i teksten første gang man lytter til albummet, får man alligevel lyst til at høre mere.
ANNONCE
Timbuktu – Alle vil til himlen, men der er stadig ingen der vil dø!
Udover Timbuktus mere eller mindre alvorlige tekster skal også musiksiden fremhæves. Samtlige beats på albummet er velproducerede og spænder over inspiration fra utroligt mange genrer. Afrikansk musik, ragga, latino, samba, reggae og selvfølgelig hiphop, er blot nogle af de genrer som M.O.N.S. har ladet sig inspirere af.

Alt i alt må "Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö" siges at være et album der fortjener mere bevågenhed end det fik sidste år da det blev udgivet første gang i Danmark. Måske er denne re-release hvad der skal til...

Læs mere om Timbuktu på hans egen hjemmeside Timbuk.nu

"Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö" - Re-release den 18. januar 2006.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce