Connery

Til salg: Replika Mr. Bean-mobil på danske plader

Kender du en, der søger efter den perfekte mikrobil?

En Morris 1000 i pæn stand er i forvejen et sjældent syn, og lidt af en eftertragtet klassiker i dag. Så hvad med en Mr. Bean-pimpet en af slagsen? 

Den handel holder lige nu og venter på DBA.dk, hvor den fine gamle Morris er prissat til 69.000 kroner. 

Annoncen fra DBA - Til salg: Replika Mr. Bean-mobil på danske plader Annoncen fra DBA

Det er en af den slags salgsartikler, der også vækker opmærksomhed hos DBA - og derfor har DBA Guide opsøgt Kasper, for at høre nærmere om salgsobjektet.

Kaspers bil er på nærmest alle punkter ens med Mr. Beans, på nær at rettet i Kaspers bil er placeret i højre side, og så er sædebetrækket en anden farve. Men du finder ikke en bil magen til Kaspers i Danmark. Ikke ifølge sælgeren selv:

ANNONCE
Kasper, ejeren af den gennemførte bil, har ikke stoppet stylingen ved bilen - Foto: DBA Guide - Til salg: Replika Mr. Bean-mobil på danske plader Kasper, ejeren af den gennemførte bil, har ikke stoppet stylingen ved bilen - Foto: DBA Guide

- Jeg har set to Mini-biler i samme farve som min bil, men de kommer aldrig til at ligne den bil, som der holder i min garage, fortæller Kasper selvsikkert til DBA Guide.

Han oplyser dog, at der nok skal findes lignende udgaver i Sverige og Tyskland. I Japan ved Kasper, med hjælp fra Instagram, at en bil med lignende træk findes.

- Japanerne er vanvittige med Mr. Bean. Når ham den japanske gut ligger et billede på Instagram af sin Bean-bil, får det masser af likes, fortæller Kasper, der mærker likesne i en mere fysisk forstand, når han er ude og "rulle":

- Det er en ny tur, man tager, hver gang. Det er ekstremt, så meget opmærksomhed man får, fortæller Kasper til DBA Guide.

Han er ikke nervøs for at blive stoppet af politiet på grund af stolen på taget:

- Hvis politiet skulle praje mig ind til siden, er det for at få et billede af bilen, griner Kasper til DBA Guide.

ANNONCE
Foto: DBA Guide - Til salg: Replika Mr. Bean-mobil på danske plader Foto: DBA Guide

Det har Kasper gjort ved bilen

Da Kasper overtog bilen, var den allerede godt "Mr. Bean-sminket". Farven og hængelåsen var blandt andet etableret. Den lille teddy-udgave, som hænger i bakspejlet, har også været blind passager siden den forrige ejer. Men Kasper har etableret det, han selv definerer som 'den sidste finish' i sin restaurering af bilen:

- Jeg har brugt en måneds tid på at tilføje de sidste detaljer til bilen. Motoren har jeg skiftet ud. Bilen kørte ad helvedes til, fordi dækkene var nedslidte, styrekuglerne var færdige, der kun var et lille gokart-ret i den, der var ingen baglys, og gearstangen var en anden, fortæller Kasper til DBA Guide.

Han har indsat en ny, brugt motor med samme egenskaber som den tidligere, han har etableret en aluminiumskøler, som bilen ikke tidligere havde i motorrummet, et nyt ret, en ny gearstand samt skiftet dæk og styrekugler.

- I dag kører bilen godt, og den larmer næsten ikke, når den holder stille for rødt. Det kan jeg godt lide. Det skal helst lyde som om, bilen er ved at gå ud, når den holder stille, fortæller Kasper til DBA Guide og fortsætter: Det er ikke altid, jeg har vist, hvordan jeg gjorde tingene, men så er YouTube din ven. Jeg har også tilmeldt mig 'Mini-klubben', hvor de hjælper én. Her har jeg fået fantastisk mange venner, fortæller Kasper til DBA Guide.

ANNONCE
Del

Seneste nyt