Connery

Til Ønskesedlen: Audi R8 i Final Fantasy-trim

Audi har det med at lave sig nogle opsigtsvækkende samarbejder med store mediefranchises, der bevæger sig et godt stykke ud over ordinær product placement. Vi har set en del af det med Marvels univers, og nu er der så dukket et nyt op, fra deres løbende samarbejde med Final Fantasy franchiset. 

Det seneste skud på stammen er en Audi R8, der er specielt stylet som en in-game bil fra FFXV. Bilen er bare også kommet til live i virkeligheden, og er nu skudt i stilling mod interesserede købere på det japanske marked. Der er tale om en Audi R8 i Final Fantasy-trim. 

Audi R8 Star of Lucis er en 5.2 liters V10 R8 med 610 hestekræfter. Den er stylet efter den fiktive Final Fantasy kongefamilies stil, hvilket blandt andet byder på en unik lakering, et sæt voldsomt fede fælge der blandt andet byder på sværd og rosenblade i designet. Interiøret er også præget af universet med en specialsyet læderkabine - og det obligatoriske Bang & Olufsen infotainmentsystem. 

Bilen er prissat til 50 millioner yen (3.2 millioner kroner) og Final Fantasy udvikleren Square Enix sætter bilen til salg, i forbindelse med spillets release den 29. november. Men der er kun en til salg, og det betyder at folk med lommepenge nok i baglommen, skal deltage i en lodtrækning, for at få muligheden for at købe køretøjet. Fair game. 

Læs tjek hele opsætningen for bilen på Audis japanske site. 

ANNONCE
Audi R8 Star of Lucis
Del

Seneste nyt