Connery

Til Kelly Family koncert

Connery har tjekket en Kelly Family koncert ud..

Skribenten gjorde det utænkelige - han tog til en Kelly Family koncert i Sønderjyllandshallen i Aabenraa torsdag d. 21/4-05. Det første der mødte mit syn, var en horde pigebørn med halm i håret, der alle lignede resultatet af indavl.
Til Kelly Family koncert
Yaeh right - som om jeg på noget tidspunkt har overvejet at troppe op til en Kelly Family koncert. Den dag det sker, er der to torsdage i ugen og Søren Søndergaard er Statsminister. Næ du - min torsdag blev brugt i byen med drengene.

Man kan vel kalde det ugens højdepunkt, når man har udsigten til at hælde i hovedet og glo på de skønne pigebørn der findes i Danmark. De søde pigebørn bliver jo heller ikke grimmere af, at der er gallafest på gymnasiet. Afsted afsted til gallafest, for det må da være en klar succes.

Kønne det var de kære pigebørn helt sikkert. Endda rigtig kønne. Det er jo trods alt tre års ventetid der som en anden vulkan eksploderer i en pompøs fest. Hele ugen har det været fuldstændig umuligt at få en tid hos frisøren, alle pigerne havde år forinden reserveret deres tre timer, så håret kunne sættes på den korrekte facon. Der er jo tale om mindre bygningsværker af en anden verden.

En håndfuld knægte der står og savler over pompøst beklædte pigebørn skal pr. defenition resultere i mandehørm, og det varede da heller ikke længe, før end talen faldt på, hvem man godt kunne flå kjolen af, for at... Ja... Vi skal videre i fortællingen.

Til at starte aftenen på, altså efter endt pigebarns beskuening, var indkøbt en god flaske Bacardi Reserva, der hurtigt fik ben at gå på. Snakken blandt fem ungersvende, blev hurtigt løssluppen og alt imens LOC gav den som hofskjald på computeren, blev spørgsmålene fra Trivial Persuit trukket ind i legen.

Legen er simpel - svar på så mange spørgsmål du kan, ellers bliver du herre stiv. Vil du gøre legen ekstrem, så fordobler du indsatsen og bruger genus udgaven. Bacardi Reserva blev hurtigt en del af min blodprocent og mine tanker faldt da en enkelt gang på Chradser - tænk hvad den lille dreng går glip af, i jagten på total afholdenhed.

Hvordan følgende skete, er mig stadig en gåde, men David Bowie blev trukket frem fra gemmerne, og hvem kunne have anet, at der blandt de fantastiske fem, befandt sig hele to in
De fantastiske fem bestod i dette tilfælde ikke af homoer, men af to bomuldspushere, en pædagogstud., en jurastud, og en der hver weekend drak en hulens masse mælk sammen med nogle herre grimme kællinger. Nå men...

Næste etape var let overstået, da der ret pludseligt var indtruffet en taxi, der skulle fragte os mod næste destination. Let er måske en anelse overdrevet, for vi nåede da at få forhandlet en pris på en returbillet til Amsterdam for fem fyre på plads. Rejsepakken inkluderede noget røg og en tur i en af de lokale piger. Damn hvor kan stive mennesker stille underlige spørgsmål, men det kommer nok ikke bag på nogen.

Resten af natten forløb glimrende i selskab med et par af de skønne pigebørn i pæne klæder, og en herre der skulle tituleres Captain Morgan, og i øvrigt krævede en del isterninger og løbende frisk forsyning af cola.

...der var dog noget med en sandkasse på vej hjem - var der ikke?

Billedet i denne artikel har intet med noget at gøre - hun fungerer udelukkende som blikfang - og hun gør det da ganske glimrende!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce