Connery

Til Jackpot os skiller

Joy og Jack mødes tilfældigt i Las Vegas og kan, lige fra starten, ikke fordrage hinanden. Men efter en vild druktur vågner de op og opdager at de er blevet gift.

3 ud af 6 stjerner
Se trailer:
Til Jackpot os skiller
Ahhh Fabulous Las Vegas! De voksnes legeplads. Stedet hvor Amerikanerne glemmer alt om moral og etik og alt er tilladt. Stedet hvor man, før man har set sig om, er blevet gift, i en kæmpe brandert med en komplet fremmed.
Til Jackpot os skiller
Det er i hvert fald det der sker for Joy og Jack.
Kontrol freaken, Joy McNally, som spilles af den smukke Cameron Diaz, er netop blevet dumpet af sin forlovede, foran samtlige af deres fælles venner, og drengerøven, Jack Fuller, spillet af Hr. Demi Moore aka Aston Kutcher, er blevet fyret fra sit arbejde. Et arbejde, hvor hans chef også tilfældigvis er hans far.

Så begge er de i et vendepunkt i deres liv: Der skal ske noget.

Derfor beslutter de sig, hver især med en ven/veninde, for at tage til Las Vegas en weekend, for at komme væk fra det hele.
Ved en fejltagelse bliver begge par booket ind på det samme hotelværelse og det bliver starten på en uforglemmelig nat.
ANNONCE
Til Jackpot os skiller
Joy og Jack drikker og fester natten lang og ender med, i bedste Britney Spears stil, at blive gift i et af Las Vegas' utallige Wedding Chapels.
Det fortryder de begge selvfølgelig dagen derpå og aftaler at få ægteskabet annulleret, så hurtigt som muligt.

Men så spiller skæbnen dem et puds.
For mens de står jeg taler, spiller Joy samtidig på en enarmet tyveknægt og da hun forlader maskinen smider Jack hendes sidste mødt i maskinen og så sker det: JACKPOT! 3 millioner Dollars.
Jack er selvfølgelig elle vild. Han har jo lige vundet 3 millioner.
Men kynisk børsmægler som Joy er, øjner hun hurtigt sin chance for at snuppe pengene.
De har jo ikke noget ægteskabs pagt og så skal de jo som ægtefolk, dele alt 50/50.
Det vil Jack ikke gå med til, så de ender i retten.

Dommeren er i midlertidig en mand der tror meget på ægteskab, så han dømmer dem til at bo sammen. Han sender dem også i parterapi og han fast fryser de 3 millioner, i 6 måneder, indtil de i det mindste har bevist, at de har prøvet at få ægteskabet til at fungerer.
ANNONCE
Til Jackpot os skiller
Hverken Joy eller Jack er tilfredse med den beslutning, men de kan intet gøre.

Joy flytter nu ind i Jack's ungkarle hybel og så begynder kønnenes kamp, for alvor.
De to hader hinanden som hund og kat og gør alt for at gøre det så ubehageligt som muligt, for den anden person, at bo sammen og, hver især pønser de samtidig på, hvordan de kan få fat i de 3 millioner via smuthuller i loven. Dette fører bl.a. til en sjov scene, hvor Jack's lejlighed bliver invaderet af en flok lækre tøser, for, hvis Jack er utro, kan Joy søge om skilsmisse og bevise at Jack ikke har forsøgt at få det til at fungerer. Tilgengæld opsøger Jack, Joy's ex forlovede og overbeviser ham om at Joy vil have ham tilbage, hvilket for ham til at opsøge Joy og beder hende om at tilgive ham og tage ham tilbage. Men ingen af tingene lykkes. Og langsomt viser det sig at de måske har flere følelser for hinanden, end først antaget.

'Til Jackpot os skiller' starter lidt svagt ud, men den vinder stille og roligt ind på sit publikum og man ender faktisk med at gå ud af biografen med et lille smil på læben.

Det er en klassisk Hollywood metervare. En romantisk komedie, som vi har set dem 1000 gange før. Den bliver næppe nogen klassiker i filmhistorien, men den fungerer som det, den er: En feel-good film, perfekt til en date eller som uforpligtende afkobling fra hverdagens stress og jag.

Både Cameron Diaz og Asthon Kutcher gør et godt arbejde som henholdsvis snerpet, iskold forretningskvinde og useriøs, uambitiøs drengerøv. Og selvom man sidder og er lidt irriteret på dem i starten, ender man faktisk med at holde lidt af dem til slut.

Husk at blive og se rulleteksten.
Der er en lille bonus i form af nogle sjove scener.
ANNONCE
Til Jackpot os skiller
Jackpotten indløses den 9. maj, landet over.

Drengerøvs factor: 70 %

Teknisk information:
Engelsk titel: What Happens in Vegas
Dansk titel: Til jackpot os skiller
USA, 2008.
Instruktører: Tom Vaughan
Medv: Cameron Diaz, Asthon Kutcher, Rob Corddry og Lake Bell
Genre: Romantisk komedie
Billedformat: 1.85:1
Lyd: 5.1 Dolby Digital/DTS
Længde: 99 min.
Dansk biograf premiere: 9. maj 2008.
Distributør: Twentieth Century Fox
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce