Connery

TikTok lancerer et nyt forældrefilter

Altså tænkt som et filter for forældre (Men det kunne også bruges til at sortere forældre væk)

TikTok er populært som aldrig før, men det sociale medie har også været en del i modvind, og blandt andet derfor, ser vi i år en lind strøm af nye funktioner i appen. 

Tidligere introducerede TikTok deres 'Family-Pairing' funktion, hvori forældre kan sætte en begrænsning på tiden, som deres teenager bruger på appen - og det følges nu op af en ny filterfunktion.

I en ny pressemeddelelse har firmaet annonceret en opdatering af 'Family Pairing'-værktøjet. Den er designet til at give forældre og værger mulighed for at filtrere indhold, deres teenagere kan støde på i appen.

Opdateringen til Family Pairing tillader forældre at tilpasse emner, de mener, deres teenagere helst skal undgå. Hvad der gør denne opdatering særlig interessant er, at teenagere som standard vil være i stand til at se de nøgleord, deres værger har tilføjet. TikTok tror, at denne gennemsigtighed kan fremme samtaler om online sikkerhed og grænser.

Family Pairing blev lanceret sidste år og giver mulighed for at filtrere videoer med bestemte ord eller hashtags fra teens' For You og Following feeds. Det gør dette værktøj mere personligt og i stand til at imødekomme individuelle behov.

TikTok planlægger også at etablere en global Youth Council senere i år. Målet med dette råd er at lytte direkte til oplevelserne fra TikTok's yngre brugere for at foretage ændringer, der skaber en sikrere online oplevelse for platformens samfund.

I et kontinuerligt forsøg på at fremme sikkerhed har TikTok også indstillet hver teenagers daglige skærmtid til 60 minutter som standard og fortsætter med at opfordre brugere, der tilbringer mere end 100 minutter på platformen, til at bruge deres skærmtidsstyringsværktøjer.

Gennem Family Pairing understøtter TikTok i øjeblikket mere end 850.000 teenagere og deres familier ved at hjælpe dem med at sætte individuelle grænser baseret på deres behov.

Men hvad betyder det så for danskere? For os betyder det en større ro i sindet for de forældre, der bekymrer sig om, hvad deres børn ser på TikTok. For børnene giver det en mulighed for at diskutere online grænser og sikkerhed med deres forældre.

Og for dem, der måske griner lidt af undertitlen, så er det faktisk muligt at vende værktøjet om. Hvis du hellere vil sortere din mor og far væk fra din 'For You'-feed, så er det også en mulighed...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce