Connery

TigerSwan - Bad Bad Liar [Anbefaling]

Vores husorkester har smidt en ny single på gaden.

TigerSwan - Bad Bad Liar

Kunstner: TigerSwan
Titel: Bad Bad Liar
Label: Iceberg Records
Release: 17. januar 2019

TigerSwan (plus det løse) - Frederikssund Festival 2019 - TigerSwan - Bad Bad Liar [Anbefaling] TigerSwan (plus det løse) - Frederikssund Festival 2019

Vores husorkester TigerSwan har netop smidt endnu en single på gaden - "Bad Bad Liar". 
Singlen er kort fortalt en energifyldt omgang dansabel-pop, der med et voldsomt catchy omkvæd atter kan få mange rundt i stuerne (eller under bruseren) til at udfordre Andreas' vokal.

Opbygningen af "Bad Bad Liar" er egentlig ganske klassisk. Vi starter stille og roligt med vokalen i fokus, men bygger hurtigt gradvist på, før end vi allerede i første omkvæd peaker og holder en mindre fest. Lydmæssigt eksperimenteres der på klassisk TigerSwan-manér, for undervejs stifter vi bekendskab med basuner og marchtromme, alt imens det elektropoppede skaber fundamentet for et musikalsk sammenkog - der forhåbentligt kommer til at ramme de større radiokanaler i løbet af den sene vinter og tidlige forår.

Eneste forhindring for dette er nok, at drengene endnu ikke har signet med et større label, da de stadigvæk fastholder det, der bedst kan beskrives som et lille kommercielt selvmord, at de selv vil være herre over deres egen musik og ikke tvinges til at skabe noget, de ikke selv kan stå inde for. Musikalsk ærlighed frem for alt!

Jeg har efterhånden fulgt drengene fra TigerSwan i en rum tid og derved udviklet en personlig relation til Andreas, Stefan og Christopher.
Det er svært ikke at blive smittet af deres fantastiske energi og musikalske glæde - om de så står som supportband på mindre scener som Hotel Cecil, eller decideret er blevet et plakatnavn sammen med Dizzy Mizz Lizzy på mindre danske festivaller.

Streaming Link til "Bad Bad Liar".

Kommende Koncerter:
24. Januar på Beta 2300 INFO 
Beta 2300 på Amager står endnu engang som arnested for en TigerSwan koncert, denne gang supported af Aarhusianske Mason J. Lad dette være en slet skjult opfordring til at mødes i baren til en kold håndbajer og efterfølgende nyde drengene på scenen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce