Connery

Tiger Woods PGA Tour 11

Det er nok de færreste, der ikke kender til Tiger Woods’ eskapader uden for banen...

4 ud af 6 stjerner
www.tothegame.com - Tiger Woods PGA Tour 11 www.tothegame.com







...og det er nok heller ikke gået nogen forbi, at han har været en gudbenådet golfspiller (selvom han ikke viser det i øjeblikket). Og da EA heller ikke er blinde, har de derfor valgt at bruge ham som forbillede for deres tilbagevendende golfspilsserie Tiger Woods PGA Tour – også selvom han er lidt af en skørtejæger.

ANNONCE
www.tothegame.com - Hmm, troede ikke det indgik i Ryder-cuppen? - Tiger Woods PGA Tour 11 www.tothegame.com - Hmm, troede ikke det indgik i Ryder-cuppen?















Gameplay


Der er tale om et helt almindeligt golfspil. En kort introduktion til styringen og så er du i gang. Der er mulighed for at spille 18-huller, Ryder Cup og en Career Mode, hvor du kan bruge din egen spiller – komplet med EA Gameface og det hele. Spillet giver dig muligheden for at bruge den Wii-lignende Playstation Move controller, hvilket jeg dog ikke fik prøvet.

Der er ligeledes mulighed for at spille multiplayer med op til 24 spillere. Styringen fungerer rigtig godt og man føler nærmest hvert et slag. Man kan få små boost og alt i alt opfører køllerne, jernene, banerne og vejret sig som i virkeligheden, hvilket er utrolig imponerende.

ANNONCE
www.tothegame.com - Tiger Woods PGA Tour 11 www.tothegame.com







Grafik


Grafikken er flot uden at være prangende. Der er gennemgående nogle flotte animationer af spillerne, banerne er ret flotte og eftersigende virkelighedstro. Dog så jeg, da jeg tilfældigvis lå ude i rough’en (indrømmet, jeg er IKKE en habil golfspiller – heller ikke på Playstation), at græsset/sivene nærmest bare var stive paprør, hvilket var ret skæmmende.

ANNONCE
www.tothegame.com - Tiger Woods PGA Tour 11 www.tothegame.com







Lyd


Lydene, når man svinger køllen (hey!), er gode, man føler, man selv står på golfbanen og sender en bold af sted. Musikken er typisk for et EA-spil, om end lidt mere afdæmpet her end i eksempelvis Fifa, men alt i alt passer det godt sammen. En lille bi-ting er, at musikken nogle gange stopper, når spillet loader, for så at forsætte et sekund efter, hvilket er lidt synd – det kræver ikke alverden at lyde musikken fortsætte.

ANNONCE







Dom


Tiger Woods er et standard golfspil, der dog er langt det bedste i sin genre. Der er ikke de store nyskabelser, men er man fan af konceptet, er der masser af holdbarhed i spillet. Er man derimod ikke den store golf-entusiast, har jeg svært ved at se underholdningsværdien i spillet, medmindre man sidder et par gutter og konkurrerer. Her tror jeg til gengæld spillet bliver ret interessant, så længe der ikke sidder en ”pro” og spiller med.


Alt i alt er Tiger Woods et gedigent sportsspil, som dog er mere henvendt entusiasten end mainstream-gameren. Ejer du derfor allerede et eksemplar af Tiger Woods fra de seneste sæsoner, vil jeg i stedet anbefale at spille dette lidt mere.

ANNONCE







Karakter:


Der gives karakter for henholdsvis gameplay, grafik, lyd og holdbarhed. Den samlede score er ikke en total af disse, men er anmelderens overordnede vurdering af spillet.


Gameplay: 4/6


Grafik: 4/6


Lyd: 4/6


Holdbarhed: 3/6


Samlet score: 4/6

ANNONCE
Tiger Woods PGA Tour 2011 - Ryder Cup Trailer
Information







Titel: Tiger Woods PGA Tour 11


Platform: PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, iPhone OS


Genre: Sport


Udvikler: EA Tiburon


Udgiver: EA Sports


Antal spillere: 1-24


Udgivelsesdato: 8. juni 2010

ANNONCE
I samarbejde med

Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med Gamescribe.dk, som står for at levere spil til vores anmelder. 

Med Gamescribe.dk kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når Gamescribe.dk modtager spillet retur, sender de dig et nyt.

Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer.
Læs mere om Gamescribe.dk og oprettelse her

Bemærk: 

Anmeldelsens karakter er ikke nødvendigvis Gamescribe.dk's vurdering af spillet. Karakteren gives 100% uafhængigt af samarbejdet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce