Connery

Tiger King er den mest vanvittige doku-serie, der længe har været på Netflix

Bare se den!

5 ud af 6 stjerner

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness rammer en perfekt timing, midt i en tid hvor alt føles unormalt og anderledes. For den nye dokumentar-serie på Netflix får lynhurtig vores anderledes hverdag til at se ekstremt mondæn, normal og fornuftig ud. 

Tiger King udforsker udforsker en række excentriske personligheder, der udgør spydspidsen af brodne zoologiske haver, med fokus på opdræt og ulovligt videresalg af rovkatte; tigere, løver og pantere især. 

Serien er især centreret omkring den polygame, pistolglade tiger-"ven" Joe Exotic, der er beriget med bundesliga-garn, spraglet tøjstil og en, mildest talt, omtumlet sindstilstand. 

ANNONCE
Tiger King poster - Netflix - Tiger King er den mest vanvittige doku-serie, der længe har været på Netflix Tiger King poster - Netflix

ed første øjekast virker dokumentaren om et reality-dokumentarisk portræt af en spraglet personlighed, men i løbet af afsnittene afsløres flere dybere lag, der konstant har holdt mig flyvene mellem sindstilstande som forundret og forarget til fortvivlet. 

Joe Exotic er i indædt kamp mod den selverklærede katteelsker Carole Baskin, der selv fører krig mod Joe og hans måde at behandle dyr på - men er det for dyrenes eller hendes egen vindings skyld? Hun ejer nemlig et dyrepensionat. 

Mens første afsnit sætter karaktererne i scene, spænder de efterfølgende afsnit ud i vilde temaer som kultdyrkelse, drabskonspirationer, FBI-sager og endda et guvernør-valg. 

Netflix spænder Tiger King-dokumentarserien over otte afsnit a' 45 minutter, og de er bestemt din bingetid værdig - og hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så er min udfordring her: Se 15 minutter af første afsnit. Hvis ikke du er hooked der, så bliver du det ikke. 

ANNONCE
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Del

Seneste nyt

Annonce