Connery

Tidlig julegave fra 50 Cent

Den famøse rapper har smidt nyt lir på markedet!

Kender I dilemmaet når man kan lide rap, men ikke kan rappe med når de bruger ordet ’nigga’, fordi man er hvid? Jaeh, det er ikke just blevet nemmere efter 50 Cents seneste udgivelse.

Tidlig julegave fra 50 Cent

50 Cent har lige givet os en julegave af uhørte dimensioner.

Gaven i år er god musik! Som 50 Cent-lytterne derude allerede er klar over, er det en gave, som har været mange år undervejs. Ikke fordi  vores elskede Fif’ ikke har udgivet musik – han har bare ikke udgivet god musik.

Vores allesammens yndlingsdrugdealer-turned-rapper/actor/entrepeneur/undertøjssælger mm. har for nyligt udgivet mixtapet ’The Kanan Tape’. Og det er mere ild end Emil Stabil!

Fra åbningsnumret ’Nigga Nigga’, hvor de hårdnakket går efter at slå rekorden for flest ’Nigga’ i en sang, til numre som ’Too Rich for the Bitch’, hvor der skydes med skarpt efter ASAP Rocky, leverer 50 Cent konsekvent varen.

Det er så hårdtpumpende at Rocco Siffredi ikke kan følge med her (til de uindviede kan I læse mere om Rocco her.)

ANNONCE
Tidlig julegave fra 50 Cent

Navnet Kanan kommer af hans figur i serien ’Power’.

The Kanan Tape er ikke så feature-tung og det kan måske forklare, hvorfor kvaliteten er højere end på 50's seneste udgivelser. Her er han selv tvunget til at bære sangene og han gør det med stil. De få gæstekunstnere vi kan hilse på, er Lil Boosie, Post Malone og Sonny Digital. De to sidstnævnte leverer udsøgte vokaler på hhv. ’Tryna Fuck Me Over’ og ’I’m The Man’.

Hold især øje med Post Malone i fremtiden, for han kommer til at blive stor. Jeg spår det allerede nu: Inden der er gået et år, har han lavet en sang med Drake. I musikverdenen svarer det til et gyldent håndtryk og fri adgang til sportsvogne og strippere på alle hylder.

Sandsynligvis har du heller ikke hørt navnet Sonny Digital før, men du har helt sikkert hørt de sange, han har produceret!

Den 24 årige producer har arbejdet på sange som iLoveMakonnens gigahit Tuesday og Birthday Song med Kanye West og 2Chainz.

Derudover har han arbejdet med alle fra Wiz Khalifa og Future til kunstnere som Travis Porter og Chief Keef – så en feature med Sonny Digital er et spændende træk. Og det virker!

ANNONCE
Tidlig julegave fra 50 Cent

I musikken formår 50 Cent – ENDELIG - at kombinere sin status som multimillionær med livet som hustler og gammel ghettodreng.

Hvordan bevarer man sin troværdighed som kunstner, der snakker om hood struggles, når man for længst har forladt gaden, stofferne (i hvert fald dem man selv sælger)  og alt hvad der hører med til en opvækst på gaden i Queens, NY?

Og hvordan holder man fast i, at lytterne relaterer til én, når de ikke knalder modeller, har pistolen på natbordet og altid har killere omkring sig?

Det tætteste jeg kommer på at være killer er min K/D-ratio i Black Ops 2 – men den er til gengæld også ret vild!

Ovenstående dilemma har fulgt vores kære Fif’ lige siden, han begyndte at få succes og det ser ud til at han endelig har fundet en måde, hvorpå han kan bevare troværdigheden til sine rødder og stadig være tro til sine omgivelser og sine millioner.

ANNONCE

The Kanan Tape er en lytter værd. Download eller stream gratis her.

Del

Seneste nyt

Annonce