Connery

Tid til (endnu) en humle.

Jeps, så er de kære øl ryttere, også kaldet Humleridderne på vej med en ny skive.

Tid til (endnu) en humle.
Er der nogen der er garant for fest og glade dage, så må det være Humleridderne der med deres ølglade liveshow præget af en drengerøvsstemning der er så tyk at selv Clemens må indse at han blot er en nybegynder. (når det kommer til og skabe en fest)

Jeg ved godt at der er onde tunger i blandt os der vil kritisere de kære riddere for og være platte, måske endda kalde dem for en døgnflue (skam jer !). Rent faktisk har de indtil videre solgt i omegnen af 130.000 cd'ere, hvilket må siges og være en bedrift indenfor en genre der før Østkyst Hustlers og lige præcis Humeleridderne, var tilset et genre placering så langt nede af listen at de færreste pladeselskabschefer på noget tidspunkt bekymrede sig synderligt over en eller anden gut ved navn M.C Einar. Det var nok bare en trend på vej ud, hurtigere end den kom ind. (troede de)

Før Østkyst og Humleridderne, var salgstallene indenfor hip-hop peanuts, vi snakker langt under platin status (50.000 solgt). Men med Humleriddernes "Jeg Gir' en omgang, hvis du gir' 2" som ligger lige i nærheden af de 100.000 solgte, fik de høje pladedirektører for alvor øjnene op for genren.

Hvert pladeselskab skulle lige pludselig have deres eget hiphop band/solist, og bands som "Hvid Sjokolade", "Kongehuset", "L.O.C" og "Rent Mel I Posen" fik pludselig chancen for og udgive deres musik hos de store drenge.

Hvilket kun må siges og være en god ting for genren, alsidighed er jo dejligt, at det så har været en økonomisk katastrofe for pladeselskaberne, er en helt anden snak. (og samtidig en røvkedelig en af slagsen)

Nå tilbage til Humleridderne.

Deres første album "Jeg gir' en omgang, hvis du gir' to" blev en kæmpe succes, og der findes nok ikke mange som pr. refleks ikke begynder og synge med på Malerhjene hver gang man har fået en 17-18 pilsnere for meget, og en eller anden sætter ridderne på jukeboksen på det lokale værtshus.

Nummer 2 "En Genial gave ide" blev ligeledes en stor succes, ikke helt lige så stor som nummer 1, men stadig væk en betydelig succes.

Nummer 3 "Typisk Tårnby" er der nok ikke mange der overhovedet kender, hvilket nok i høj grad skyldes det faktum at ridderne skiftede fra det multinationale Sony, til det mindre "Scoop Records" som kort tid efter udgivelsen af single nummer 2, "Græsk for begyndere" gik konkurs.

Men nu skulle den altså være god nok, ny pladekontrakt hos distributions selskabet, Scanbox (som tjener største delen af deres penge på film distribution) og et færdig indspillet album ligger klar.

Albummet får titlen "SuperSky" og udkommer d. 10 marts.

Det er indspillet i Sweet Silence Studios, hos den legendariske producer, Flemming Rasmussen, som bla. har arbejdet sammen med prominente navne som: Metallica, Ringo Star, Cat Stevens, D.A.D, Tim Christensen, Anne Linnet, Gasolin og listen bliver ved, og ved og ved.

Jeg har hørt rygter om at Østkyst Hustlers går med tanker om og udgive deres næste album på præcis samme dag (Østkyst som nu kun er en duo, da Peyk har valgt og koncentrere sig om og skrive film manuskripter fremfor musikken), og hvis det er tilfældet, jamen så kan jeg kun sige.......

SKÅL !
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce