Connery

ThinkPad X1 Tablet: Tablet-PC for vigtige folk på farten?

ThinkPad smelter sammen med tablet-design

ThinkPad er lidt af et ikonisk brand indenfor velbyggede arbejds-laptops, og det er da heller ikke for sjov, at de sidste år kunne fejre 25-års jubilæum. Med en voldsomt fed special-udgave.

Nu skriver vi 2018, og det dedikerede business-PC brand er klar til at hoppe ind i det nye år, med en komplet redesignet high-performance ThinkPad Tablet. 

Den nye ThinkPad X1 Tablet leverer en kraftfuld PC-ydeevne kombineret med 8. generation Intel Core-processorer samt en optimeret ThinkPad-tastaturoplevelse med fuld funktionsdygtighed, der skaber kompromisløs produktivitet og mobilitet.

ThinkPad X1 Tablet er udviklet til at kunne tilpasse sig forholdene i ethvert arbejdsmiljø med robusthed og holdbarhed i høj kvalitet. For at tilgodese professionelles digitale anvendelsesmuligheder understøtter X1 Tablet interaktion med en ny Lenovo Pen Pro, en 13-tommer HDR Ready 3K skærm, sikkerhed i form af ansigtsgenkendelse med IR-kamera samt et batteri, som klarer hele dagens arbejde.

...Og fik jeg sagt at den ser blæret ud?

Og mens vi holder vejret, og venter på danske priser, kan vi lige tage et kig på specifikationerne, der sådan set taler helt for sig selv:

Lenovo ThinkPad X1 Tablet

Processor: Up to 8th generation Intel® Quad Core™ i7 with vPro™
Operativsystem: Windows® 10 Pro 64-bit
Grafik: Intel® HD 620
Kamera: 2MP front / 8MP rear with IR Camera option
RAM: Up to 16GB LPDDR3 2133MHz
Lagerplads: Up to 1TB PCIe NVMe SSD
Batteri: Up to 9.5 hours* integrated 42Wh non-swappable
Vægt: 890 gram uden keyboard - 1.27 kilogram med keyboard

Del

Seneste nyt