Connery

The Witcher-universet får et pænt skud Kim Bodnia

Bodnia fører stor rolle i kommende anime-serie og sæson 2 af live-action serien

The Witcher-franchiset har haft en stor weekend, med første afholdelse af The Witcher-con, som blev skabt i et samarbejde mellem CD Projekt Red og Netflix.

Spakowskis Witcher-univers blev fejret i form af paneler omkring både spil, netflix-projekter og bøger, med et bredt skud af gæster, lige fra spiludviklere og til Henry Cavill, der live-actionseriens ansigt på witcheren Geralt. 

Den helt store afsløring kom i form af en teaser-trailer for den ventede sæson 2 af The Witcher på Netflix, men blev krydret med nyheder fra spiluniverset - og en forsmag på den kommende anime-serie The Witcher: Nightmare of the Wolf - som lander på Netflix til august. 

Og selvom man skulle lede længe efter et glimt af Kim Bodnia, er der ingen tvivl om, at den danske skuespiller får en helt særlig rolle i den kommende tid. 

Det er tidligere blevet bekræftet, at Bodnia har landet rollen som Vesemir - Geralts mentor og en witcher i sig selv. 

Men Netflix holder kortene utroligt tæt til kroppen, i forhold til Bodnia og hans gøren som Vesemir - og alt vi har hørt til Bodnia er den afsluttende sætning i sæson 2-teaseren.

Ikke desto mindre kunne Henry Cavill afsløre, at den karakter han glæder sig mest til at se i sæson 2, er lige netop Vesemir, som spilles af Kim Bodnia.

ANNONCE
Vesemir first look

Den danske skuespiller står nu også listet som Vesemir i anime-serien Nightmare of the Wolf - og her er det altså en voice-overrolle, men den kommende tegnefilm fungerer som en prequel til live-action-serien, og man kan næsten kun forvente, at Neflix har planlagt en grand entrance for Vesemir-karakteren, når vi endnu ikke har set et eneste klip med ham. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce