Connery

The Witcher Sæson 3: Se den fulde trailer til Henry Cavills sidste runde

Der er kun tre uger til næste sæson af The Witcher

Tredje sæson af Netflix' adaptionen af The Witcher lander på streamingtjenesten allerede den 29. juni, og der er lagt op til endnu en imponerende omgang.

Serien samler op efter afslutningen af sæson 2, og det betyder at tidslinjerne endelig er linet op, så vi kommer til at følge det knapt så dynamiske trekløver i Geralt, Yennefer og Ciri, i prøvelserne på at undslippe The White Hunt, der har sagt jagten ind på deres nye bytte.

Mens Netflix har arbejdet hårdt på at udpensle Witcher-universet 'The Continent', med en fornuftig anime-film og en knapt så fantastisk live-action prequel-serie, kan vi nok se frem til Henry Cavills sejrsrunde, med tredje sæson af the Witcher, der formentlig bliver peak-Witcher på Netflix - Cavill har nemlig ikke forlænget sin kontrakt til flere sæsoner - og om det betyder at Netflix skriver en ny skuespiller ind i rollen som Geralt, eller at karakteren simpelthen skrives ud af serien, er en ret stor uventet faktor, der formentlig kommer til at forme, hvordan den nye sæson bliver modtaget. 

Den nye trailer til serien er ude nu - så kan du se hvad der er i vente, når The Witcher igen er klar til binging i slutningen af denne måned. 

ANNONCE
The Witcher S3 - Trailer
Del

Seneste nyt