Connery

The Witcher: Old World

Brætspil for monsterjægere

CD PROJEKT RED, i samarbejde med Go On Board, har i dag annonceret, at det længe ventede 'The Witcher: Old World' brætspil nu er tilgængeligt. Lanceringen kommer i kølvandet, på første forsendelse til de mange backers, der støttede den succesfulde Kickstarter-kampagne tilbage i 2021.

'The Witcher: Old World' er et konkurrencepræget eventyr brætspil for 1-5 spillere, sat i en tid i universet,  længe før Geralt af Rivia tid.

Monstre strejfer rundt på Kontinentet i stort antal, og det er witcherne fra de fem witcher-skoler, der står for opgaven med at tage den konstante trussel på sig. 

Foruden et flot udformet fysisk kort, hvor størstedelen af handlingen i 'The Witcher: Old World' finder sted, indeholder spillet miniaturer af witchers og monstre, både helt originale og baseret på design fra 'The Witcher' spilserien. Spillet har også en simpel, men dyb kortbygningskomponent, som tillader at udløse sværdslag, deltage i witcher-kampmagi, lave kraftfulde kombinationer, og foretage andre handlinger under eventyret med målet om at holde sig foran konkurrenterne.

'The Witcher: Old World' i både en Standard Edition, der inkluderer grundversionen af spillet, samt en Deluxe Edition inkluderende ekstra miniaturer og mere! For spillere, der ønsker at dykke dybere ind i den gamle verden, er spillets tre udvidelser - Skellige, Mages, og Legendary Hunt - også lanceret.

'The Witcher: Old World' er tilgængeligt lige nu hos udvalgte fysiske og digitale butikker på engelsk og polsk. Flere sprogversioner vil blive frigivet på et senere tidspunkt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt