Connery

The Witcher gør klar til Henry Cavills afsked som Geralt i traileren til 2. del af sæson 3

Tung og blodig trailer varsler den kommende sæsonafslutning

Den ventede anden del af den tredje sæson af The Witcher er lige om hjørnet, og Netflix har nu udgivet en dyster trailer til de sidste par afsnit. 

For Henry Cavill, er det sidste gang i rollen som Geralt af Rivia. Fra fjerde sæson, vil skuespilleren Liam Hemsworth overtage rollen. Til trods for ændringerne og nogle afvigende elementer i sæson 2, er sæson 3 fortsat stærk og har formået at genskabe en del af seriens oprindelige goodwill.

Den første halvdel af sæson 3, som blev udgivet i slutningen af juni, efterlod seerne på kanten af sædet med en enorm cliffhanger, hvor Geralt og Yennefer endelig opdagede identiteten på den troldmand, der har været bag mange af deres nylige problemer.

Traileren til anden del af sæson 3 fremviser det kaos, der ser ud til at skulle dominere de sidste tre episoder af sæsonen. 

Situationen på Kontinentet ser dystert ud. 

I en udmattet tone siger Geralt til Ciri og Yennefer, "Vi kom ikke så langt for bare at opgive hinanden". Men det lader til, at det ikke bliver så enkelt. Svære tider venter vores favorit monsterhunter-familie.

Vi har kun et par dage tilbage, før den anden del af tredje sæson af The Witcher har premiere på Netflix d. 27. juli. 

ANNONCE
The Witcher S3 Trailer 2
Del

Seneste nyt