Connery

The Wedding Crashers

Hide your bridesmaids!

5 ud af 6 stjerner
Det er ingen hemmelighed at kvinder bliver rørte og mere tilgængelige for romantik når de er til bryllupper.. Dette udnytter 2 drengerøve sig af, så advar alle du kender og gem jeres brudepiger!
The Wedding Crashers
Endelig er den her, filmen som mange har ventet på "The Wedding crashers"

Owen Wilson og Vince Vaughn spiller to barndomsvenner, som arbejder sammen som skilsmisse advokater, men i deres fritid er de 2 skamløse drengerøve, der trænger sig på et hvert bryllup, de kan komme til, for blot at score de kåde kvinder.

De finder opslag på annoncerede bryllupsfester i At nedlægge en kvinde - allerhelst brudepigerne!

At de ikke har nogen invitation til brylluppet, er ingen hindring, de har nemlig deres egne regler, teknikker og opskrift til hvordan man "crasher" et bryllup. Men hvad sker der når den ene pludselig forelsker sig? Og er regler til for at blive brudt?

Hovedroller:

Vince Vaughn, Owen Wilson, Rachel McAdams, Christopher Walken

Anmeldelse:

Amerikanerne er vilde med denne film, og på kun 2 uger sprang den fra en anden plads til en førsteplads på den amerikanske top 10-liste.

Og jeg kan sagtens forstå dem, det er en meget morsom komedie, fyldt med sjove scener, fede replikker, gode skuespillere og masser af mande-humor når den er bedst.

Så har du lyst til at få et godt grin, eller bare lære hvordan man bedst nedlægger kvinder, Tja så er denne film i hvert fald værd at se..

Bonus: Hvis man sidder og får lyst til at prøve kræfter med, hvor langt man kan komme med en brudepige, eller hvis man vil tage et smugkig i reglerne for hvordan man bliver en rigtig Wedding Crasher og kvinde-nedlægger, ja så er denne side værd et kig Crasher-Rule

Life's a party. Crash it!


Premieredato: 14. oktober 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce