Connery

The Voices [Anmeldelse]

Ryan Reynolds snakker med dyr og begår mord i sort komedie.

3 ud af 6 stjerner
The Voices - Trailer
Midget Entertainment - The Voices [Anmeldelse] Midget Entertainment

”Are you talkin’ to me?”

Kender du det, når dine kæledyr snakker med dig og får dig til at begå mord…? Nå ikke?! Det er ikke desto mindre, hvad der sker for fabriksarbejderen Jerry (Ryan Reynolds), der lider af psykiske problemer. Han bor alene i en nedlagt bowlinghal sammen med sine to kæledyr hunden Bosco og katten Mr. Whiskers. Bosco er egentlig fredelig nok, men Mr. Whiskers er et djævelsk bæst, der driver Jerry til onde tanker. Det går for alvor galt, da Jerry forelsker sig i kollegaen Fiona (Gemma Arterton). Han inviterer hende på date, men hun brænder ham af og efterlader den stakkels Jerry hjerteknust. Mr. Whiskers overtaler derfor Jerry til at myrde hende, for at sin hævn.

ANNONCE
Midget Entertainment - The Voices [Anmeldelse] Midget Entertainment

”Look Who’s Talking Too”

Som om det ikke var nok, så begynder Fionas afhuggede hoved, som Jerry gemmer i køleskabet, pludseligt også at tale til ham og beklage sig over, at hun er ensom. Jerry er nu i vildrede og Spørgsmålet er, om han har samvittighed nok til, at kunne holde sig i skinnet, eller om stemmerne får overtalt ham endnu en gang?

ANNONCE
Midget Entertainment - The Voices [Anmeldelse] Midget Entertainment

Theeeee Voice!!!

The Voices er en kulsort gyser-komedie, i sin helt egen satiriske stil. Idéen er sjov og veludført, langt hen ad vejen, men det er bestemt ikke en film, der vil falde i alles smag. Dertil er den alligevel nok for speciel. The Voices er instrueret af den iranske instruktør Marjane Satrapi, som er bedst kendt for den Oscar nominerede animationsfilm Persepolis fra 2009.

ANNONCE
Midget Entertainment - The Voices [Anmeldelse] Midget Entertainment

”Who’s a good boy?”

Ryan Reynolds, der også lægger stemme til de to dyr og snart er at opleve som marvelhelten Deadpool, er i sit es som den psykopatiske hovedperson Jerry. Reynolds har aldrig været bange for en udfordring og mestrer tongue-in-cheek humoren bedre end nogen anden. Sjovt nok føles The Voices også lidt som en tegneserie, hvor dens univers og karakterer er hævet til et overdrevent, hyper karikaturisk niveau. Det er underholdende og bestemt et kig værd.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 60%

Teknisk information:

Original titel: The Voices

Land: USA/Tyskland, 2014

Instruktør: Marjane Satrapi

Medv.: Ryan Reynolds, Gemma Arterton, Anna Kendrick, Jacki Weaver og Ella Smith

Genre: Komedie/Gyser/Thriller

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital/DTS-HD MA

Spilletid: 103 min

Dansk video premiere: 9. september 2015

Distributør: Mis.label/Midget Entertainment

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce