Connery

The Used - Lies for the liars

Pas på derude: en lækker plade er iblandt os!

4 ud af 6 stjerner
The Used - Lies for the liars
Er du til My Chemical Romance vil du elske The Used mindst lige så højt! Her sidder jeg foran et cd-cover prydet med dekorative - omend lettere makabre - tegninger og jeg storsmiler! For inden i fandt jeg mit nye yndlingsalbum.

The Used har med deres tredje plade, Lies For The Liars, leveret en energibombe ud over alle forventninger. 11 tracks er, hvad man modtager ved køb af denne cd, og man sidder efterladt med en følelse af at ville have mere, meget mere!

Med toner sprængfyldt af talent leveret af Quinn Allman på guitar, Jeph Howard på bas, ledsaget af Bert McCrackens sprøde, hæse honning-vokal mens Dan Whitesides giver den fuld spark på trommerne, når vi da også rundt i alle hjørner af punkrock-universet før skiven slutter. Vi bringes gennem det aggressive åbningsnummer Ripper over den bølgende smukke Earthquake, til den fanden-i-voldske Hospital, der emmer så meget af energi, at bassen stadig vibrerer i vægge og lofter når nummeret slutter, til den lystigt drillende Liar Liar (Burn in Hell) for afslutningsvis at møde en af de smukkeste ballader, Smother Me, der bør efterlade de fleste med gåsehud og en forårsforelskelse.

Der er ikke noget at sige til, at netop førnævnte My Chemical Romance valgte at turnere rundt med The Used, for de to bands komplimenterer hinanden til fingerspidserne.
Det er en delikatesse for fans og enhver anden burde udsættes for mindst en gennemlytning.

Velproduceret, vedkommende og ikke mindst velkommen i min samling af personlige favoritter... og så er det ikke engang løgn.

Lyt selv efter på myspace

Trackliste:
1. The Ripper
2. Pretty Handsome Awkward
3. The Bird And The Worm
4. Earthquake
5. Hospital
6. Paralyzed
7. With Me Tonight
8. Wake The Dead
9. Find A Way
10. Liar Liar [Burn In Hell]
11. Smother Me
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce