Connery

The Umbrella Academy - The Apocalypse Suite

Amerikanske Garand Way, forsangeren fra bandet My Chemical Romance, har en stor interesse for tegneserier og har skabt sin egen tegneserie The Umbrella Academy. Den byder på en alternativ omgang superhelte-action.

James Jean/Dark Horse Comics - The Umbrella Academy - The Apocalypse Suite James Jean/Dark Horse Comics

Skrevet af Way og tegnet af Gabriel Bá, handler tegneserien om den tidligere superheltegruppe The Umbrella Academy, som samles igen på grund af deres adoptivfar Sir Reginald Hargreeve´s død.

Hargreeves var et rumvæsen forklædt som mangemillionær/entreprenør. Han samlede medlemmerne af The Umbrella Academy sammen efter deres fødsel og trænede dem til at redde verdenen fra kommende trusler. Medlemmerne i gruppen er Spaceboy, The Murder Magician, The Kraken, The Rumor, Pogo, The Séance, 00.05, The Horror og Vanya Hargreeves.

Da en galning truer med at ødelægge verden, må The Umbrella Academy på ny stå sammen igen trods deres personlige problemer med hinanden…   

Historien kan virke rodet ind imellem, men den er ikke uden charme og den har et væld af originale figurer og skøre påfund, der overrasker.

Gabriel Bá illustrerer det hele perfekt med en streg, der godt kan minde om Hellboy-tegneren Mike Mignolas.

De fantastiske covers er tegnet og malet af James Jean.

The Umbrella Academy - The Apocalypse Suite er det første album i serien, hvoraf det næste album hedder Dallas. Undertegnede har haft lånt det første album på biblioteket, men den kan også købes via landets tegneseriebutikker.

Så er du kørt sur i traditionelle superheltegrupper som X-men og Fantastic Four og har du lyst til at læse noget alternativt, så er The Umbrella Academy lige sagen.

ANNONCE
Mere information om The Umbrella Academy
Wikipedia-side om The Umbrella Academy

Dark Horse Comics-side om The Umbrella Academy
Del

Seneste nyt

Annonce