Connery

The Swan

Fra den grimme ælling til en smuk svane.

The Swan
Hvis du synes, det gik vildt for sig i realityprogrammet "Extreme Makeover, så skal du se den vilde forvandling, deltagerne gennemgår, i "The Swan".

"The Swan" forsøger at gøre eventyr til virkelighed. Her er ikke tale om at forvandle en grim frø til en prins, men den grimme ælling til en smuk svane.

Der er ikke kun tale om en markant fysisk forvandling, for som Dr. Phil siger, så er det som regel ikke kun det udvendige, der er problemet. I programmet gennemgår de derfor også en mental forvandling og får en klart bedre livsstil.

Alle deltagerne bliver sendt på en "Boot Camp", hvor de skal dyrke motion, på slankekur, gå i terapi og få inspiration til at opnå deres ønskede mål. Hver uge vil dem, der ikke klarer sig godt, blive sendt hjem og de tilbageværende vil konkurrere i et stort show om at blive "The Ultimate Swan".

I de 3 måneder, det hele står på, får deltagerne ikke lov at se sig selv i et spejl. Så det er noget af en overraskelse, de går i møde, for der er virkelig sket en meget stor forandring.
ANNONCE
The Swan
Selvom jeg ikke kan se, at det fremgår nogle steder, så er jeg sikker på, at den forvandling, de har gennemgået ikke udelukkende skyldes sund kost, træning o.s.v. For så tror jeg hele verden ville gå rundt og se godt ud. Der har næsten 100% sikkert været mange timers plastikkirurgi bag de forvandlinger.

Se selv nogle af de vilde forvandlinger i galleriet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce