Connery

The Suffering

Så er der kommet et rigtig godt gys, som enhver drengerøv bare SKAL eje!

The Suffering
Der står gys skrevet med store bogstaver ud over det nye spil, The Suffering. Når jeg spiller det, kommer jeg til at tænke tilbage på Resident Evil, som jeg spillede på min Playstation for en del år siden.

Der dræbte man også monstre og fik et godt gys. Efter Resident Evil kom Silent Hill, som også var i samme stil, og også var uhyggelig. Personligt synes jeg det var på grund af kameravinklen, som var lige over hovedet, sådan at man så skråt ned på personen. Derved så man sine fjender lidt sent, og det gav en helt anden effekt. En effekt, som prøvede at komme under huden og give en kuldegysninger.

Nu er Midway kommet med "The Suffering", hvor de har prøvet at samle ting fra andre spil. For eksempel gyserstemningen fra Silent Hill og action og adrenalin fra Resident Evil. Spillet er lavet af Surreal Software, som også har lavet "Lord Of The Rings - The Treason Of Isengard" samt andre Ringenes Herre spil til Gamecube, Playstation 2 og Pc. De har desuden også lavet "Draken" til PC og PS2.

Med "The Suffering" har de virkelig fået deres navn frem. Når jeg spiller "The Suffering" får man nærmest en guidet tur indtil man er ordentlig inde i hvordan spillet og kontrolmulighederne fungerer. Der er masser af blod, og masser af kampe, så det siger sig selv, at dette ikke er et spil for de små. Jeg synes, det er meget mere blodigt og vildere end "Resident Evil" og "Silent Hill" er. Fans af de to vil måske kigge lidt anderledes på "The Suffering", fordi der er mere blod end gys. Faktisk er man selv det mest djævelske og ondeste monster i hele spillet.

Spillet tager sted i Maryland Abbott State Penitentary. Et fængsel, hvor der i lang tid er gået rygter om, at det er hjemsøgt og forbandet af pinefulde sjæle, der mistede deres liv der.

Det fede ved "The Suffering" er, at det ikke er ligesom de andre gyserspil. Hele elementet med den-låste-dør-find-nøglen og mød alle monstre, som er specielt designet til at komme hele spillet igennem synes jeg ikke kommer så meget til kende. Man løber rundt i et fængsel, så det virker helt naturligt at åbne så mange døre for at finde udgangen og komme væk så hurtigt som muligt ud til friheden.

Der er masser af fede begivenheder og lydsekvenser. For eksempel kommer der drilleri og advarsler igennem radioerne, når vagterne kommunikerer.

En anden fed ting er, at man faktisk kan skyde enhver person/uhyre man møder. Der løber både fanger, vagter og monstre rundt, og de kan alle sammen få en kugle. En af de første overlevende man møder i starten, er en vagt, som gør det meget klart, at han hader dig, og ved den første chance han får vil han putte en kugle gennem øjnene på dig, lige meget hvor mange monstre der er omkring, men han vil dog hjælpe dig først.

Han giver dig nogle instrukser til at hvor der ligger en lommelygte og vil vise dig lidt vej frem. Du kan vælge at følge ham lidt på vej, og måske få en hjælpende hånd, eller så snart han vender ryggen til, kan du køre en hjemmelavet bladklinge igennem ribbenene på ham. Jeg valgte det sidste, og tog sagen i egen hånd. For det er nemlig det spillet handler om: at klare sig selv.

The Suffering er et mørkt intenst og psykisk spil, der kommer igennem nogle begsorte miljøer hvor man kan føle sig hjælpeløs og blind. Man kan nogle gange føle sig hjælpeløs når man kun står med sin klinge og der står et vildt uhyre foran en. Men det er bare at give den gas og hakke den i stykker.
ANNONCE
The Suffering
Kampelementet i spillet er godt lavet og nemt at finde ud af. Man kan flere forskellige tricks. Man kan både kæmpe i førstepersons vinkel og tredjeperson. Dette giver spillet en helt ny dimension, for det er meget nemmere at skyde på denne måde - ig bare rolig, man får skydevåben i spillet og de er lækre!

En andet trick, som vores hovedperson Torque kan, er, at han kan transformere sig til en djævelskbesat bæst. Dette kommer dog ikke lige i starten. Han skal nemlig irriteres af vores fjender, før han komme i denne "hulklignende vrede". Når man er transformeret til dette monster, er der ingen grænser for hvem man kan smadre.

Torque bliver fuldstændig sindssyg, når han bliver til denne djævel. Han bliver dobbelt så stor og dobbelt så stærk. Han kunne sagtens ligne Hulken og det var det første jeg tænkte på, da jeg så ham blive til det. Dette giver spillet et fedt element og et ekstra pift, når man skal dræbe de endeløse monstre. Jeg har dog endnu ikke fået at vide, hvordan han er blevet sådan, og jeg tror ikke jeg finder ud af det, for jeg har spillet dette spil en hel del uden at finde ud af det.

Bundlinien

The Suffering er ikke et spil, som er fuldstændig banebrydende i sin genre, men det prøver heller ikke på det. Det låner ting fra forskellige andre spil og twister dem til noget fans af denne genre vil finde utrolig underholdende. Man kan mere sige, at hvis man kan lide gysergenren, så vil dette spil falde i god jord. Det skal dog lige siges, at det ikke er for sarte sjæle.

På en time nåede jeg: at komme udenfor, få et rigtig fedt maskingevær og få tæsket en masse fede monstre.

Tjek desuden galleriet, der har jeg sat billeder ind fra spillet, for virkelig at vise hvor fedt det er!

Gameplay: 10/10

Lyd: 8/10

Grafik: 8/10

Kontrol: 8/10

Holdbarhed: 9/10
ANNONCE
The Suffering
Jeg kan ikke andet end at anbefale dette spil!
Del

Seneste nyt

Annonce