Connery

The Strokes - First Impressions of Earth

Strokes udgiver 3. studiealbum. Desværre er det kun jævnt underholdende.

The Strokes - First Impressions of Earth
The Strokes forsøger på 3. album igen at gi' os cool, retro, tør garage-rock'n'roll som de gjorde det med stor succes på debuten Is This It (2001).

Det lykkedes bare ikke særligt godt for New Yorkerne. De har, med First Impressions Of Earth, udgivet et jævnt album med få rigtigt fede numre og for meget kedelig støj.

De starter ellers meget godt på You Only Live Once, der rykker ganske udmærket, på en lidt corny 80'er agtig facon. Pladens bedste nummer.

Derefter kommer den aktuelle single, Juicebox, der er blevet censureret på MTV pga. et lidt for eksplicit indhold. Det er bare slet ikke pladens bedste nummer - langt fra. Hvorfor de så har valgt dette forstyrrende og irriterende nummer? Beats Me!

Razorblade viser bandet fra sin kompetente side, med rolige melodiøse guitarstrøg og rullende trommespil, ligesom Ask Me Anything giver lytteren en lille pause fra den insisterende, skærende vokal, der kendetegner de mange mere stressende og knap så interessante numre.

Killing Lies er også fint, med gode guitarmelodier mens Fear Of Sleep er et godt bud på næste single.

Alt i alt en lidt rodet og ikke særlig homogen samling af sange - på den igen Strokes! Måske de skulle have lavet en EP i stedet!

The Strokes, First Impressions of Earth, (Sony/BMG), Januar 2006
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce