Connery

The Sims bliver nu forvandlet til en spillefilm

Mennesker med grønne krystaller på hovedet?

Siden år 2000 har folk kunne lave forskellige fiktive familier og byer i deres helt egen univers i The Sims.

Det første spil kom tilbage i 2000, mens det seneste, Sims 4, landede sidste år i 2024 - og lige siden begyndelsen har man kunnet skabe sin egen familie og hverdag på godt og ondt. 

Konceptet var at lave et virtuelt 'dukkehus', hvor man styrede en række mennesker i deres hverdag og over en længere periode.

Jeg husker stadigvæk, da man kunne købe de farverige expansions til det originale spil, og lige pludselig udvide sine Sims-fortællinger med nye figurer, universer og historier.

Det var i en tid, hvor simulationer for alvor blev det store hit, ligesom Theme Park World eller Rollercoaster Tycoon. 

Og historien er langt fra slut - Amazon MGM har netop annonceret, at tiden er inde til at fortolke The Sims-universet på det store lærred. 

Det er til stor glæde for den enorme fanskare, spillet efterhånden har bygget op - men spørgsmålet er bare, hvordan det lige vil foregå i praksis.

Vi så jo, at Greta Gerwigs fortælling om Barbie med Margot Robbie og Ryan Gosling fungerede rigtig godt og blev et af 2023's helt store biografhit.

Men hvordan fortolker man lige den slags simulationer - og kommer menneskene til at rende rundt med grønne krystaller på toppen?

Det er også en film, som har været længe undervejs - 20th Century Fox købe rettighederne tilbage i 2007, men det er ikke før nu, at der bliver gjort noget ved det.

Kate Harron, instruktøren bag Marvel-serien Loki, er klar til at instruere Sims-filmen. 

Hvad siger folket - klar til en Sims-fortælling på det store lærred?

ANNONCE
Del

Seneste nyt