Connery

The Sims 4 er gratis frem til den 28. maj

EA giver spillet væk for free

I går gjorde EA et alternativt træk, for at få folk over på deres Origin-platform på PC. 

Super simpelt, og ganske effektivt: Frem til den 28. maj 2019, er det nemlig gratis for alle, at downloade The Sims 4 til PC og Mac. 

Den officielle udmelding fra EA

Det er gratis* at downloade The Sims 4 til Mac og pc indtil d. 28. maj 2019! Det er nemmere end nogensinde før at komme i gang og at få venner med på vognen.

Dette elskede spil giver dig mulighed for at skabe og styre folk i en virtuel verden helt uden regler.

Slip din kreativitet løs ved at tilpasse dine simmeres unikke udseende og personlighed. Vælg deres modestil, vælg deres frisure, og giv dem livsmål. Byg det perfekte hjem til dine simmere med funktionen Byg, der lader dig vælge dine foretrukne design og indretningselementer.

Påvirk dine simmeres forhold, kast dem ud i nye karrierer, og form de store og underholdende øjeblikke af deres liv. Udforsk smukke verdener med unikke omgivelser, og rejs til nabolag, hvor du kan besøge scener og møde andre interessante simmere. Mærk mulighederne og friheden i The Sims 4!

ANNONCE
Spar 100% - The Sims 4 er gratis frem til den 28. maj Spar 100%

Det er længe siden, at vi selv her på redaktionen har prøvet kræfter med Sims, men er det ikke noget med at torturere de simulerede personer, så de eksempelvis arbejder sig selv ihjel, eller dør af kedsomhed? Det er i hvert fald, hvad vi har hørt! 

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at EA både forsøger at trække folk til deres game launcher - og sikkert også håber på, at nogle herefter vil købe The Sims 4 udvidelser - men hey: Gratis er gratis!

Læs mere her. 

Spillet er gratis og forbliver det, hvis blot man får det downloadet inden den 28. maj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce