Connery

The Sims 3

De velkendte, sjovt talende sim'ere får en helt ny verden at boltre sig i

EA Games som står bag den teenage succesrige spil serie, The Sims, har netop annonceret at spil nr. 3 er på vej i rækken.

Eller skulle man sige spil nr. 117 i rækken. Siden sims 1 & 2 er udkommet er der blevet lanceret et utal af ekstra pakker man kan købe, for at få flere features til spillet.  Men denne gang er det et helt nyt spil, hvor EA Games virkelig har åbnet op for posen og giver dig et væld af nye features og en endnu større frihed!

Gameplay:

I de tidligere spil har det meste af gameplayet forgået i simmernes hjem. Men denne gang har simmerne fri mulighed for at gå uden for deres hjem, og udforske det kvarter man har valgt de skal leve i.
ANNONCE
The Sims 3
Der er fri mulighed for at vælge om man vil have en lille sim familie der lever i en stille forstad, om man vil leve i midtbyen, eller om man vil styre en rig forretningsmand der bor i en dyr villa ud til havet. Som EA games beskriver miljøet, er det kun fantasien der sætter grænser.

Personlighed:

Simmerne har også fået deres helt egen personlighed. Som f.eks. bedste venner, naboer, kollegaer, osv. som dine simmere kan møde i parken, i byen eller på en løbetur om morgenen. Dine simmere vil kunne udvikle deres personlighed alt efter hvilket kvarter de bor i, hvilke interesser de har, og selvfølgelig alt efter hvordan du styre deres liv! Mulighederne er utallige, de kan blive kæmpe rock stars med masseres af fans der overfalder dem. De kan blive en stor sportsstjerne, eller måske en astronaut? Det hele er op til dig.

Create a sim:

En af de ting som EA games også vil gøre meget bedre fra de foregående spil, er valget af simmernes udseende. I Sims 3 vil du kunne modellere dine simmere så de ligner dig, en ven eller noget familie på en prik.
ANNONCE
The Sims 3
Men indtil videre må vi trække lidt på de gamle spil, for The Sims 3 udkommer først til februar 2009, så der er noget at glæde sig til.

Hvis spillet har fanget din interesse, er det også værd at kigge på spillets hjemmeside, hvor der løbende vil komme mere information om spillet.

http://thesims3.ea.com/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce